Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Modern Zamanlarda Kendini Bulmak | Kocaelide Bugün
Eğitim Genel Güncel Kültür Sanat

Modern Zamanlarda Kendini Bulmak

Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi konferans salonunda “Modern Zamanlarda Kendini Bulmak” adlı söyleşi düzenlendi. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç’ın konuşmacı olarak yer aldığı söyleşiye İlahiyat..

Modern Zamanlarda Kendini Bulmak

Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi konferans salonunda “Modern Zamanlarda Kendini Bulmak” adlı söyleşi düzenlendi.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç’ın konuşmacı olarak yer aldığı söyleşiye İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, dekan yardımcıları, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Hayatın Satır Araları
Söyleşide “Hayatın Satır Araları” kitabından anekdotlar paylaşan Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç öğrencilere tavsiyede bulunarak, “Allah diyor ki ben size şah damarınızdan daha yakınım. İnsanın bir titremesi, düşünmesi lazım. Allah’ın isteklerine uygun bir şekilde yaşamaya gayret etmeliyiz. Bizler Anadolu halkı olarak Yunus Emre’ler, Hacı Bektaşı Veli’ler çıkarmışız. Ama biz Yunus Emre’yi sadece şair olarak bilirsek, sadece bu özelliğini ön plana çıkarırsak yanlış yapmış oluruz. Çünkü Yunus Emre aynı zamanda büyük bir ilahiyatçıdır, onu sadece edebiyata hapsetmek olmaz.” şeklinde konuştu.

Söyleşi, soru-cevap ve Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç’a hediye takdim edilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL