Muhtarlar Toplantısı Çayırova’da Yapıldı

Çayırova İlçesi Muhtarlar Toplantısı Vali Aksoy’un Başkanlığında Gerçekleştirildi. Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra  Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İl Emniyet Müdürü..

Muhtarlar Toplantısı Çayırova’da Yapıldı

Çayırova İlçesi Muhtarlar Toplantısı Vali Aksoy’un Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra  Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Muhtarlar Dernek Başkanı Hasan Özkoca, Kamu kuruluşlarının İl ve İlçe Müdürleri ile Çayırova İlçesi Muhtarları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “Her ay düzenli olarak yaptığımız muhtar toplantılarının bu ay kini Çayırova ilçemizde gerçekleştiriyoruz.Eğitim konusu bizim en öncelikli konularımızın başında geliyor. Muhtarlarımızın eğitimle ilgili yürüttüğümüz çalışmalarda bizlere geçmişte olduğu gibi bugün de destek vermelerini özellikle bekliyoruz. 

Bağımlılıkla Mücadele Bizim Esas Konumuzdur.

Kocaeli’de en önem verdiğimiz alanlardan bir tanesi de bağımlılık ve uyuşturucu ile mücadeledir. Bu konuda güvenlik birimlerimizin yoğun gayretleri ve çalışmaları var. Uyuşturucu ile mücadele konusunda çok sayıda operasyon gerçekleştirildi, çeşitli maddeler yakalandı ve suçlular da adalete teslim edildi. Sadece uyuşturucu değil, bağımlılıkla mücadele bizim esas konumuzdur.

Devletimizin Engellilere Tanıdığı Bir Takım İmkanlardan Hak Sahiplerini Yararlandıralım.

Çocuklarımızın Aşıları Önemli

Bugün İtibariyle Kadın Sağlığı Ve Eğitimi Projemiz İle 666 Bin Kadınımıza Ulaştık

Açık Kapı Sistemine Hem İnternet Üzerinden Hem de Bizzat Müracaat Edebilirsiniz

Sokakta Dilenen ve Çalışan Çocuk İstemiyoruz. 

Amacımız Ceza Kesmek Değil, Kazaları En Aza İndirmektir.

Geçtiğimiz yıl Kocaeli genelinde bir proje başlattık. Her ilçemizde bir okulumuzu pilot okul seçerek bu okumuzdaki bütün öğrenciler bir alanda faaliyette bulunsun dedik. Ya bir müzik aleti çalsın, ya bir spor dalıyla ilgilensin ya da bir sanatla ilgilensin istedik. Geçtiğimiz yıl 33 okulumuzda öğrencilerimizi buna dahil ettik. Bu yıl okul sayımızı artırdık ve şu ana kadar toplamda 145 okulumuz ve çok sayıda öğrencimiz bu projeye dahil oldu. Bu tür faaliyetlerimize muhtarlarımızın ve velilerimizin destek olarak, katkı sağlamasını istiyoruz.

Türkiye’de Sıfır Atık Projesi’ne İlk Geçen İllerden Birisi Kocaeli’dir

Bildiğiniz üzere Sıfır Atık Projesi var. Kocaeli olarak bütün kurumlarımız Sıfır Atık Projesi’ne geçti. Bu anlamda Türkiye’de Sıfır Atık Projesi’ne İlk geçen illerden birisi Kocaeli’dir. Birçok ilçemizde birçok site bu kapsama dâhil edildi. Bunu muhtar arkadaşlarımızla da paylaşmak istiyorum. Kendi mahallelerinde projeye dahil etmek istedikleri yerler varsa ilgili kurumlarımızla görüşerek bu  projeyi daha da genişleterek Türkiye’ye model olacak bir Kocaeli uygulamasını ortaya koymuş olacağız. Bu anlamda geldiğimiz güzel bir aşama var ama bunu daha iyi bir noktaya taşımak durumundayız. Çöplerimizi ayrıştırırsak milli ekonomiye katkı sağlayacak ve çok ciddi kazanımlarımızı ortaya konacaktır. Çevreye duyarlı bizden sonraki kuşaklara daha güzel bir dünya bırakabilmek adına bu proje oldukça önemli ve ciddi bir projedir. diyen  Vali, toplantının yararlı geçmesi temennisinde bulundu.

Toplantının ardından Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, muhtarlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek, gereğinin yapılması ve takip edilmesi hususunda orada hazır bulunan kurum müdürlerine  talimat verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL