Muhtarlar toplantısının 13’ncüsü yapıldı

İlimiz genelinde belirlenen mahalle muhtarlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen ve düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantısının 13’ncüsü gerçekleştirildi. Valilik Akçakoca toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik,..

Muhtarlar toplantısının 13’ncüsü yapıldı
İlimiz genelinde belirlenen mahalle muhtarlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen ve düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantısının 13’ncüsü gerçekleştirildi.
Valilik Akçakoca toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daire Başkanı Lütfi Efil, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, daire müdürleri ile ilimiz genelinde belirlenen mahalle muhtarları katıldı.
Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında;“ Her ay bir ilçemize giderek muhtarlarımızla o ilçemizde toplantı gerçekleştiriyorduk. Muhtarlarımızın sorunlarını dinliyor ve sorunları çözmek adına ilgili kurumlarımızın çalışmalarını takip ediyorduk. Bu defa muhtar arkadaşlarımızı Kocaeli’ye davet etmek suretiyle burada toplanmaya karar verdik. Tüm ilçelerimizden karma şekilde muhtarlarımızı Kocaeli il merkezimizde bir araya getirdik. Toplantımıza icabet eden tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız bizler için önemli ve halkın doğrudan seçtiği, vatandaşımızla en yakın mesafede temas kuran mesai arkadaşlarımızdır. Bu yönüyle muhtarlarımızın çalışmalarını ve ortaya koydukları sorunları çözme noktasında yürüttükleri faaliyetleri yakından takip ediyoruz. Tüm ilçelerimizde yapmış olduğumuz toplantıları tamamladık. 2. tura başlamadan il merkezinde muhtarlarımızla toplantımızı gerçekleştirelim dedik. Toplantımızın asıl amacı sizleri dinlemek.” diyen Vali, toplantının yararlı geçmesi temennisinde bulundu.
Vali Hüseyin Aksoy, muhtarlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek, gereğinin yapılması ve takip edilmesi hususunda orada hazır bulunan kurum müdürlerine  talimat verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL