Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Muhtarlar ve Kent Konseyi İftarda Buluştu | Kocaelide Bugün

Muhtarlar ve Kent Konseyi İftarda Buluştu

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Muhtarları ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu ile Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evlerinde iftarda buluştu. İftar yemeğinde Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü..

Muhtarlar ve Kent Konseyi İftarda Buluştu

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Muhtarları ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu ile Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evlerinde iftarda buluştu.

İftar yemeğinde Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk başta olmak üzere 30 Mahalle Muhtarı, 20 Köy Muhtarı ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri eşleriyle birlikte katıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan sofralarında vatandaşlar ve sivil toplum örgütleriyle buluşuyor. Muhtarları iftar sofrasında ağırlayan Başkan Ellibeş, “Ramazan birliğin, beraberliğin, dirliğin, adıdır. Ramazan hoşgörünün, paylaşmanın ayıdır. O yüzden Ramazan ayında daha yoğun duygular yaşıyoruz. Ramazan ayının manevi ikliminden birlikte ve beraber istifade ediyoruz. Böylesine güzel bir ayda, güzel bir gecede sizlerle birlikte olmak benim için ayrı bir mutluluk. Yüce rabbim inşallah bu mutluluğumuzu daim eyler” ifadelerini kullandı.

Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilgi Saral konuşmasında “ Sevgili muhtarlarım yine her sene olduğu gibi çok güzel bir günde, mübarek Ramazan ayında oruçlarımızı hep birlikte açtık. Ama bu senenin en güzel yanı Gölcük’ün sembolü olacak çok güzel bir mekanda gerçekleştirdik. Şuradaki keyfi kolay kolay bir yerde bulamayız diye düşünüyorum. Öncelikle emeği geçen, gerçekleştiren başta başkanımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Gölcük’ün sembolü olan bu yerde daha nice iftarlarda, programlarda birlikte olmak üzere, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL