Muhtarlardan ‘Balık Şenliği’

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Balık Şenliği”  gerçekleştirildi. Programa; Vali Hüseyin Aksoy,26. Dönem Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit..

Muhtarlardan ‘Balık Şenliği’
Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Balık Şenliği”  gerçekleştirildi.
Programa; Vali Hüseyin Aksoy,26. Dönem Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı  Nevzat Doğan,  Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, Türkiye Muhtarlar Derneği Fahri Başkanı Mustafa Pehlivan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, 12 İlçe Muhtarlar Derneği  Başkanları ve muhtarlar katıldı.
Mimar Sinan Cami İmam Hatibi Mehmet Alaylı’nın okuduğu  Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmalarıyla devam etti.
Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında;“ Her ay bir ilçemizde muhtarlarımızla  bir araya geliyoruz. 12 ilçemiz var ve 12 ilçemizi de tamamladık. Nasipse tekrar ilk toplantı yaptığımız Kandıra ilçemizden bu toplantılarımıza devam edeceğiz. Hem muhtar arkadaşlarımızı dinliyoruz hem de beraberimizde ilçe ’ye gittiğimiz kurum yöneticileri de  kendi görev alanına giren hususları not alarak onlarla ilgili çalışmaları takip ediyorlar. Bu birlikteliğimiz, bu çalışmamız bundan sonra da devam edecek. Görevde bulunan muhtarlarımıza ve yeniden aday olacak olan muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Bu organizasyonu geleneksel hale getiren Muhtarlar Derneği Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendisi artık aday olmayacağını ifade etti. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy, günün anısına Türkiye Muhtarlar Derneği Fahri Başkanı Mustafa Pehlivan’a plaket verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL