“Muhtarlarımızın Halk adına istediği talepler önceliğimizdir”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısında İlçenin mahalle muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Dilovası Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü tarafından her ay düzenlenen muhtarlar toplantısı Dilovası..

“Muhtarlarımızın Halk adına istediği talepler önceliğimizdir”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısında İlçenin mahalle muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Dilovası Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü tarafından her ay düzenlenen muhtarlar toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in katılımlarıyla gerçekleşti.  Gerçekleşen toplantıda yapılan çalışmaları muhtarlara aktaran Başkan Şayir, Muhtarların ilçe halkıyla belediye arasında köprü olduğunu ve bu iletişim ile Dilovası’nı başarıyla yönetileceğini belirtti.

SAHALARDA OLACAĞIM

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Siz muhtarlarımıza büyük önem vermekteyiz. Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız. Sorunları, istekleri en iyi bilen sizlersiniz. Belediye olarak siz muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Seçim beyannamemizde vaat ettiğimiz tüm projelerin bir bir gerçekleşeceğine şahitlik edeceksiniz.  Artık beni daha çok sahalarda göreceksiniz. Sokak sokak gezip, hizmetlerimizi yerinde denetleyip sorunları yerinde göreceğim. Nerede bir hizmet varsa, o hizmetimizin halkımıza yakışır olabilmesi için bu ziyaretlerimi sıklaştıracağım. Siz değerli muhtarlarımız ile birlikte Dilovamızı daha yaşanılabilir bir hale getireceğiz.”dedi.

MARMARAY GEBZE İSTASYONUNA TEK HAT OLSUN

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ardından tek tek söz alan Mahalle Muhtarları, halktan gelen taleplerini Başkan Şayir’e ilettiler. Muhtarlar adına konuşma yapan Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Alaaddin Durmuş;  Öncelikle her ay ilçemizin sorunlarını masaya yatırdığımız muhtarlar toplantımızın devamlılığını sağladığınız ve halkın taleplerini bizden dinlediğiniz için sizlere teşekkürlerimi sunarım.  Mahalle Muhtarları olarak bizler mahallelerimizde oluşan talepleri sizlere aktardık. Şimdi İlçe olarak 12 mahallemizi ilgilendiren bir talebimizi size aktarmak istiyorum. Halkımızın hemen hemen hepsi Dilovası’ndan kalkan 301.302.303.304 nolu yolcu taşıma araçlarının yol güzergâhının Marmaray Gebze istasyonuna kadar uzatılmasını istiyorlar. Güzergâhın son durağı olan Fatih Devlet Hastanesi’nden Marmaray Gebze İstasyonu için ekstra otobüs değiştirmek zorunda kalıyoruz. Bu güzergâhın Marmaray Gebze istasyonuna çekilmesi ve tek hat üzeriden olması biz vatandaşların işini kolaylaştıracaktır.” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNE AZAMİ GAYRET GÖSTERİYORUZ

Muhtar Durmuş’un ardından talepler için açıklama yapan Başkan Şayir, Vatandaşlarımızın sizler vasıtası ile gelen bu önemli talebi yapmış olduğum ziyaretlerde de tarafıma iletiyor. Konu ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. Gerekli görüşmeler neticesinde bu sorunun ortadan kalkacaktır. Halkımız müsterih olsunlar. Onların taleplerini karşılamak üzere bu göreve talip olduk. Halkımızın teveccühüyle beş yıl boyunca taleplerine azami hızla çözüme kavuşturacağız dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL