Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Muhtarlarla ortak proje üreteceğiz” | Kocaelide Bugün

“Muhtarlarla ortak proje üreteceğiz”

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’daki mahalle muhtarlarını ziyaret etti. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve SKM Başkanı Feramuz Sağlam’la birlikte muhtarları tek tek ziyaret..

“Muhtarlarla ortak proje üreteceğiz”

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’daki mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve SKM Başkanı Feramuz Sağlam’la birlikte muhtarları tek tek ziyaret eden Bıyık, fikir alışverişinde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da muhtarlara büyük önem verdiğini ve hem ülke yönetiminde hem de sorunların çözümünde muhtarların talep ve uyarılarını sürekli dikkate aldığını belirten Bıyık, muhtarların devletle halk arasında bir köprü görevi gördüğünü söyledi. Bıyık, belediye başkanı seçildikten sonra muhtarlarla ortak projeler üreteceklerini söyledi.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu kaydeden Bıyık, “Muhtarlar, mahallelerinde devletimizin eli ayağı, gözü kulağıdır. Muhtarlar, vatandaşlarımızla devletimiz arasında köprü görevi üstleniyor. Mahallelerin ihtiyaçlarını, sorunlarını en iyi bilen muhtarlarımızla birlikte çalışacağız. Muhtarların görüş ve önerilerine her zaman önem vereceğiz. Mahallelerimizde yapacağımız projelerde vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın taleplerini dikkate alacağız” diye konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL