Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Mülakat Gidecek, Liyakat Gelecek” | Kocaelide Bugün

“Mülakat Gidecek, Liyakat Gelecek”

Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı; “Her türlü sınav yolsuzluğu bitecek”   Soruların çalınma skandalının ardından Pazar günü tekrar edilen KPSS sınavına giren adaylara seslenen Gelecek Partisi Darıca İlçe..

“Mülakat Gidecek, Liyakat Gelecek”

Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı; “Her türlü sınav yolsuzluğu bitecek”

 

Soruların çalınma skandalının ardından Pazar günü tekrar edilen KPSS sınavına giren adaylara seslenen Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı, “Mülakatta dayısı sorulanlar için buradayız. Her türlü sınav yolsuzluğu bitecek, mülakat gidecek, liyakat gelecek” dedi.

28 Temmuz 2022’de ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı sonrasında adayların sosyal medyada paylaştığı belgelerden, sınav sorularından bir kısmının (en az 20-30 soru) Yediiklim Yayınevi kitapçıklarındaki sorularla birebir aynı olduğu, hatta aynı sorularda yer alan cevap şıklarının yerleştirilmesinin dahi aynı olduğu ortaya çıkmasının ardından sınav iptal edilmişti. İptal edilen sınav, Pazar günü tekrarlandı. Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı, önümüzdeki ay sonuçları açıklanacak olan sınavın bir de mülakat boyutuna değindi.

Kendi Yaptığı Sınavın Güvenliğini Sağlayamadı

Derece yapmalarına rağmen, mülakatta elenenlere seslenen Subaşı, “Mülakatta dayısı sorulanlar için buradayız. Her türlü sınav yolsuzluğu bitecek, mülakat gidecek, liyakat gelecek” dedi. KPSS’de ve diğer sınavlarda yapılan her türlü yolsuzluğun son bulacağını dile getiren Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı şunları söyledi: “Temmuz ayında yapılan KPSS sınavı, Pazar günü tekrarlandı. Öyle bir iktidar düşünün ki kendi yaptığı sınavın bile güvenliğini sağlayamıyor. Bu iktidar ülkeyi yönetebilir mi?

Mülakat Gidecek, Liyakat Gelecek

Eğer bir iktidar emekleriyle sınava giren genç kardeşlerimin hakkını hukukunu koruyamıyorsa bu kul hakkı değil mi? KPSS’de dereceye giren memur adaylarına sorulan dayılar için biz buradayız. Genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da söz verdiği gibi: Her türlü sınav yolsuzluğu bitecek, mülakat gidecek, liyakat gelecek. Buradayız, burada olacağız, burada kalacağız.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL