Güncel Manşetler

Murat Koca: Bu Haksızlığa Son Verin!

Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Koca, devam etmekte olan Kentsel Dönüşüm sorununun son bulması adına Çayırova Belediyesi Meclis Üyelerine seslendi: “1 Kasım Çarşamba günü..

Murat Koca: Bu Haksızlığa Son Verin!

Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Koca, devam etmekte olan Kentsel Dönüşüm sorununun son bulması adına Çayırova Belediyesi Meclis Üyelerine seslendi: “1 Kasım Çarşamba günü vicdanlarınızın sesini dinleyip bu haksızlığa son verin.”

Dernek Başkanı Koca yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Çayırova İnönü ve Emek mahallesi sakinleri olarak Çayırova Belediyesi ne sesleniyoruz. 1 Kasım Çarşamba günü saat 14.30’da Çayırova Belediyesi’nde yapılacak olan meclis toplantısında bölgemiz hakkında bölge halkının yanında da başta belediye başkanı Sayın Şevki Demirci olmak üzere özelikle iktidar partisi meclis üyelerine sesleniyoruz. 1 Kasım Çarşamba günü vicdanlarınızın sesini dinleyip bu haksızlığa son vermek sizin iki dudağınız arasında. Bir an önce yıllardır tapulu arsalarımıza imar verilmesini ve bölgemizde sadece ve sadece çöplerimiz dışında hiçbir hizmet verilmiyor. Bu haksızlığa son vermek sizin elinizde Allah rızası için ellerinizi vicdanlarınıza koyarak bu işe son verin. Bizleri Ankara yollarına düşünmeyin. Bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız. Her türlü vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için her şeyi yapıyoruz. Bir kez olsun bu halkın mağduriyetini göz önünde bulundurarak Çayırova Belediyesi’nde muhalefet meclis üyeleri ile birlikte bir karar alın. Bu işe son verin arsalarımızı ve yaşam alanlarımızı kendimiz yapalım. Ada bazında Kocaeli de örnek bir proje yapalım.”

Daha önce bir çok kez meclis toplantısına katılan mahalle sakinlerinin 1 Kasım Çarşamba günü yapılacak olan meclis toplantısına da katılma kararı aldıkları öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL