Manşetler Surmanset

Mutlu: “Metal Yorgunu olanlar Fetöcüler mi?”

Saadet Partisi Teşkilatlanmadan sorumlu il başkan yardımcısı Zafer Mutlu gündeme dair açıklamalarda bulundu. “METAL YORGUNU OLANLAR PARTİ’NİN İÇENDEKİ FETÖCÜLER Mİ?” Mutlu gerçekleştirilen basın açıklamasında, “İktidar partisinin yeni söylemi değişim ve..

Mutlu: “Metal Yorgunu olanlar Fetöcüler mi?”

Saadet Partisi Teşkilatlanmadan sorumlu il başkan yardımcısı Zafer Mutlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“METAL YORGUNU OLANLAR PARTİ’NİN İÇENDEKİ FETÖCÜLER Mİ?”

Mutlu gerçekleştirilen basın açıklamasında, “İktidar partisinin yeni söylemi değişim ve Fetö’den temizlik üzerine. Metal Yorgunluk söylemi “FETÖ’nün siyasi ayağı yok mu, iktidar kendi içindeki FETÖ cüleri ne zaman temizleyecek” baskısı altında ağızlardan çıktı. Fakat yorgunluk geçici olur ümidiyle söylenen bu sözün arka planının çok kabarık olduğu kısa sürede ortaya çıktı. Dilin kemiği yok, söz ağızdan çıktı bir kere. Çünkü metal yorgunluk demek, kullanım ömrü bitti, hurdaya çıktı demektir. Cumhurbaşkanımız bu söylemin maliyetini daha fazla ödetmemek için bir manevrayla yeni bir yol deniyor. O da şöyle… AK partideki yorgunlar, kibirliler, heyecansızlar değişecek ve parti temizlenecek. Bu buluşun arkasında metal yorgunluğun paslı algısı ile hurdaya dönüşme kaygısından partiyi kurtarmak ve yeni bir imaj çalışması yapmak var. AK Parti’de FETÖcü yok söyleminin doğruluğunu ispatlamak için de kestirme bir yol. Aday göstermeyerek, bir daha seçtirmeyerek, yorgunlar grubuna karıştırarak geçmişte malum örgütle ilişkisi olanlarla tertemiz yolları ayırma yöntemi. Yargılamadan, tutuklamadan, gazetelerde fotoğraflar çıkmadan… Eğer bir şekilde suç sayılacak ilişki içinde olanlar bu yöntemle elenecek olursa mücadele hiç adil olmayacaktır. ’İfadelerini kullandı.

“HAK GELECEK VE BATILLAR SON BULACAK”

Mutlu açıklamasının sonunda ‘’Bankadan havale yapan, sendikalar üye olan, çocuğunu dershaneye gönderen ve gazeteye abone olan  devlet memuru KHK ile ihraç olurken bu okulun yapımında beton ve demir alan, bankaları için belediyesinde promosyonla teşvik ve reklam yapan ve o ilin en yüksek tirajlı gazetesini bizzat belediyesine aldıran başkanlar metal yorgunluğu kadrosundan tekaüde ayrılacak. Millet olarak biz de bunu seyredeceğiz ve adına adalet diyeceğiz. Bu kalkınmış adamların adaleti olur. Saadet bu vicdansız kalkınmanın kimyasını bozacaktır. Hak gelecek ve batıllar son bulacaktır. Müjdeler olsun ki sizi Saadet beklemektedir.” Dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL