Muzaffer Bıyık’a meşaleli karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla İzmit’te yapılan Belediye Başkanları aday tanıtım toplantısında  AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu…

Muzaffer Bıyık’a meşaleli karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla İzmit’te yapılan Belediye Başkanları aday tanıtım toplantısında  AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı önünde meşalelerle karşılan Bıyık’a AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ da eşlik etti.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, yaptığı selamlama konuşmasında “Bana bu onurlu görevi veren parti büyüklerimize ve Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bana inananları ve güvenenleri mahcup etmemek için gece gündüz çalışacağım. Sizlerin de desteğiyle 31 Mart akşamı seçimden hep birlikte zaferle ayrılacağız. Belediye başkanımız Şükrü Karabacak’a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. 3 dönemdir Darıca’ya sayısız hizmetler yaptı ve birçok önemli eser kazandırdı. Darıca son 15 yılda çok büyük bir değişim ve dönüşüm geçirdi. İnşallah biz de seçimi kazanıp hizmete devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL