Müzik Emekçileri Unutulmadı

İzmit Belediyesinden İzmitli müzisyenlere destek İzmit Belediyesi, koronavirüs sürecinde işlerini yapamayan İzmit Müzisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin üyelerine erzak yardımında bulundu  İzmit Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında ihtiyacı olan vatandaşlara erzak..

Müzik Emekçileri Unutulmadı

İzmit Belediyesinden İzmitli müzisyenlere destek

İzmit Belediyesi, koronavirüs sürecinde işlerini yapamayan İzmit Müzisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin üyelerine erzak yardımında bulundu

 İzmit Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında ihtiyacı olan vatandaşlara erzak yardımında bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde, İzmit Müzisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerine erzak kolisi gönderildi.

 Müzik Emekçileri Unutulmadı

 Koronavirüsle mücadele kapsamında İzmit Belediyesi tüm birimleri ile birlikte canla başla çalışmaya ve üretmeye devam ediyor. İzmit Belediyesi, eğlence sektörünün koronavirüs nedeni ile devam etmemesi nedeniyle bu süreci işsiz olarak geçiren İzmit’in müzik emekçilerini unutmadı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde ekipler, İzmit Müzisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerine erzak yardımı yaptı.

 Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunuyoruz

 İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde gerçekleştirilen yardımlardan duyduğu mutluluğu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla belirten İzmit Müzisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rıdvan İşcan, “İzmit Belediye Başkanımız Sayın Av. Fatma Kaplan Hürriyet hanımefendinin İzmit Müzisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerimize desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL