Müzik sınıfına kavuşuyorlar

İzmit Belediyesinden Kocaeli Fen Lisesine müzik sınıfı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in girişimleriyle, Kazım Karabekir Ortaokulunun ardından, Kocaeli Fen Lisesi öğrencileri de müzik sınıfına kavuşuyor Kocaeli Fen Lisesinde..

Müzik sınıfına kavuşuyorlar

İzmit Belediyesinden Kocaeli Fen Lisesine müzik sınıfı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in girişimleriyle, Kazım Karabekir Ortaokulunun ardından, Kocaeli Fen Lisesi öğrencileri de müzik sınıfına kavuşuyor

Kocaeli Fen Lisesinde müzik sınıfı yapım çalışmalarında sona gelindi. Sanat sevgisinin özellikle genç yaşta aşılanması gerektiğini belirten ve sanatın her dalına değer veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in girişimiyle, Kazım Karabekir Ortaokulunun ardından, Kocaeli Fen Lisesi öğrencileri de müzik sınıfına kavuşacak.

Öğrenci Kapasitesi Arttırıldı

İzmit Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü kontrolünde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen tadilat çalışmaları kapsamında mevcut bir sınıf büyütülerek öğrenci kapasitesi arttırıldı. Birçok öğrencinin kendini müzik alanında geliştirebileceği müzik sınıfında çeşitli müzik enstrümanları, ritim dersleri ve birçok sanatsal faaliyet üzerine eğitimler verilecek.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL