Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Müzikseverler TSM Konseri ile adeta büyülendi | Kocaelide Bugün

Müzikseverler TSM Konseri ile adeta büyülendi

TSM Korosu Yaz Konseri Yoğun Katılım İle Gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi Yaz etkinlikleri kapsamında Gölcük Belediyesi Konservatuarı Değirmendere TSM Korosu Yalı Evleri Amfi tiyatroda düzenlediği TSM Konseri ile Müzikseverleri adeta büyülerken,..

Müzikseverler TSM Konseri ile adeta büyülendi

TSM Korosu Yaz Konseri Yoğun Katılım İle Gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi Yaz etkinlikleri kapsamında Gölcük Belediyesi Konservatuarı Değirmendere TSM Korosu Yalı Evleri Amfi tiyatroda düzenlediği TSM Konseri ile Müzikseverleri adeta büyülerken, Solistler ve Şef Fuat Gürlük’ün bir birinden güzel eserleri başarıyla seslendirmeleriyle Amfi tiyatroda Müzik ziyafeti verilmiş oldu.

Şef Fuat Gürlük yönetimindeki Gölcük Belediyesi Konservatuarı Değirmendere TSM Korosu 2 bölümden oluşan konserinde ilk bölümde Koroda görev yapan Solistler 12 eseri solo olarak seslendirirken İkinci bölümde Şef Fuat Gürlük yönetiminde ki koro 10 eseri seslendirerek İzleyenlerin bir kez daha takdirini kazandı.

Değirmendere Yalı Evleri Amfi tiyatro alanını dolduran çok sayıda izleyici zaman zaman şarkılara eşlik edip Yalı Mahallesini çınlatarak Yaz akşamında güzel bir gece yaşadılar. Tarihi alanda gerçekleştirilen konser sonunda Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram Koro Şefi Fuat Gürlük’e çiçek takdiminde bulundu.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL