“Namlusunu milletine çevirmiş tanka selam durmam!”

BBP Kocaeli İl başkan yardımcısı  Gökmen Türkkanı 28 Şubat’ın yıldönümünde yazılı açıklamada bulundu. Türkkanı açıklamasında Tarihler 28 Şubat 1997’yi gösterdiğinde Ankara’nın Bağrından bir ses yükseldi “Ordu bizim göz bebeğimizdir ancak, Namlusunu..

“Namlusunu milletine çevirmiş  tanka selam durmam!”

BBP Kocaeli İl başkan yardımcısı  Gökmen Türkkanı 28 Şubat’ın yıldönümünde yazılı açıklamada bulundu.

Türkkanı açıklamasında Tarihler 28 Şubat 1997’yi gösterdiğinde Ankara’nın Bağrından bir ses yükseldi “Ordu bizim göz bebeğimizdir ancak, Namlusunu milletine çevirmiş tanka selam durmam!” diyordu Muhsin Yazıcıoğlu…

 

28 Şubat yıl dönümündeyiz, bizler “Biz varsak millet var, millet var biz varız” düsturu ile geçmişte milletinin yanında olmuş ve gelecekte de milletinin yanında olacak bir hareket olarak, darbe ve muhtıra gibi demokrasi ve millet vicdanına gem vuracak türlü oyunların her zaman karşısında durduk. Hiç bir zaman milletimizin yanından ayrılmadık.

 

28 Şubatta alınan kararlar neticesinde Türkiye hem geriye götürülmek hem de maddi ve manevi olarak yıkılmak istenmiştir. Demokrasi söylemlerinin ardına sığınarak, milletin iradesine gem vurmak isteyenler, hükümetlere ayar vererek sultalarını devam ettirmek isteyenlerdir! Bunu bizlerin kabul etmesi veya onaylaması mümkün değildir. Yapılan hiçbir darbe ve darbe girişimi millet nezdinde tasvip görmemiştir.

 

Tarih her zaman Türk milletinin içerisinden bir kahraman çıkarmıştır. 28 Şubat kahramanı da Şehit Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’dur. Herkesin sus pus olduğu dönemde O “Namlusunu milletine çevirmiş  tanka selam durmam!” diyerek sadece sözle tepkisini koymakla kalmamış Müslüman mütedeyyin Türk Milletinin kanaat önderleri ile bir araya gelmiş, tabiri caizse Sabah namazını İstanbul’da Öğlen Namazını Ankara’da ikindi namazını Anadolu’nun bir başka beldesinde kılarak milletimize güven vermiş post modern darbeye geçit vermemiştir. O günlerde Anadolu sathına “namlusunu milletine cevirmis tanka selam durmam!” diyerek; Türk milletinin mayasında olan bağımsızlık tohumunu öylesine şevkle inançla atmıştır ki, neticede 15 Temmuz Hain darbe girişiminde Türk Milletinin ilk aklına gelen Muhsin Başkan’ın “Ben Türküm Türk Esir Olmaz, Ben Türküm Türk Devletsiz Olmaz, Ben Türküm Tük Ezansız Olmaz, Ben Türküm Türk Hürriyetsiz Olmaz” sözünden feyz ile özgürlüğün ve bağımsızlığın pay edilemez olduğunu tüm dünyaya göstermiştir.

 

Bundan önceki darbe girişimlerinde,(altmışlar, seksenler) Gezi’ de, 15 temmuz’da  olduğu gibi bizler devletin asli unsuru, Türkiyenin sigortası ve birleştirici gücü olarak Milletimizin ve Devletimizin Beka sı gereği bulunmamız gereken yer olarak Devletimizin yanındayız. Ülkemiz üzerinde hayalleri olanlar çok iyi bilsinler ki biz Alperenler onların hayallerini kabüs’a çeviririz.Ülkeleri bölüp yapmacık devletler kuran Siyonist küresel emperyalist düşünce hiçbir dönem Türk milleti üzerinde hayal ve arzuladıklarını bulamayacaklardır. Tarih her dem bebek katilleri eliyle İslam coğrafyasını kana bulamak isteyen haçlı zihniyetini ve bunlara direnen Alparslanları, Selahattinleri, Yavuzları, Fatihleri, Mustafa Kemalleri ve Muhsin Yazıcıoğullarını yazacaktır.

 

28 Şubat darbesinin sene-i devriyesinde Bedir den  bugüne Din, Devlet, Vatan, Millet yolunda Şehadete eren Şehitlerimizle birlikte 28 Şubat kahramanı Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmet, minnet ve özlemle yad ediyoruz.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL