Ekonomi Genel Güncel Manşetler Yaşam

Nautica Çantalarla Tarzını Yarat!

Nautica Çantalarla Tarzını Yarat!   Her mevsim kombinlerimizin bitirici parçası olan çantalarımız giysi dolaplarımızın vazgeçilmezidir. Her durum için ayrı modeller üretilerek seçim şansımız artmaktadır. Örneğin; işe giderken kullanmak için oluşturduğumuz..

Nautica Çantalarla Tarzını Yarat!

Nautica Çantalarla Tarzını Yarat!

 

Her mevsim kombinlerimizin bitirici parçası olan çantalarımız giysi dolaplarımızın vazgeçilmezidir. Her durum için ayrı modeller üretilerek seçim şansımız artmaktadır. Örneğin; işe giderken kullanmak için oluşturduğumuz çanta köşemiz, tatile çıkarken kullandığımız çantalarımız ya da sadece alışverişe çıkmak için yanımıza aldığımız çantalarımızın hepsi dolabımızda ayrı yer tutar.

 

Tabii bunun sonucunda da dolabımızın önünde uzun vakitler kaybetmek mümkün! Bu yazımızda, giysi dolabınızın önünde uzun saatler geçirmeni engelleyecek, birbirinden şık ve özgün tasarımlarıyla nautica çantalarından sana bahsedeceğiz. Şimdi, tarzına renk katacak Nautica çantalarla nasıl kombinler oluşturabileceğine gel hep birlikte bakalım!

 

Nautica; macera, aksiyon ve klasisizmin simgesi olarak kendine yelken logosu tasarladı. Bugün Nautica dünyası, Amerikalıların her zaman giymek istediği parçaların yeniden keşfini ve yeniden yorumlanmasını temsil ediyor. Modern bir Amerikan klasiği olan Nautica, aktif ve maceracı ruhlu bir yaşam tarzının özünü yakalarken müşterilere kalite, tasarım ve değer sunuyor.

 

1983 yılında kurulan Nautica, eksiksiz bir koleksiyon oluşturarak erkek, kadın, çocuk giyiminden, aksesuar ve ev koleksiyonuna kadar uzanan geniş bir yelpazeye hitap ederek dünya çapında lider bir yaşam tarzı markası haline geldi. Günümüzde 65’ten fazla ülkede bulunan Nautica, dünya çapında en çok tanınan Amerikan markalarından biri olarak yolculuğuna devam etmektedir.

 

Nautica Markasını Daha Yakından Tanımaya Ne Dersin?

 

Modern bir Amerikan klasiği olan Nautica, çanta modellerinin yanı sıra birbirinden eşsiz diğer ürünleriyle her kategoride oldukça dikkat çekmeyi başarmıştır. Sadece kadın ve erkek değil, çocuklar için de her ihtiyaca uygun özgün içerikleriyle birlikte, detaylı bir şekilde her kitleye hitap etmeyi başarmıştır. Peki neler üretmektedir ve ürettikleriyle kullanıcılara nasıl hitap etmektedir? Şimdi markayı daha yakından tanıyalım.

 

  • Giyim tarzınızı oversize model tişört ve elbiselerden yana mı tercih ediyorsun? Birbirinden ilginç tasarımlarıyla ve günlük kullanıma oldukça uygun dolabınızın yeni bir üyesi olması aday ürünler mevcuttur.
  • Seni sadece gündüz değil gece de düşünen gecelik, pijama takımları ve sabahlıklar ile güne güzel başlaman bundan sonra daha kolay olacak!
  • Gerek erkekler, kadınlar ve hatta çocuklar için tarzını bir üst seviyeye çıkaracak nautica kazakları da dolabında bir köşeyi hak ediyor.
  • Dayanıklı ve son derece canlı renklerden oluşan ayakkabılarla bir gününün tahmin ettiğinden de kısa sürdüğünü hissedeceksin. Öyleyse en kısa sürede nautica ayakkabılarına da göz atmalısın.
  • Güneş gözlüğü ihtiyacın mı var? Aradığın en trend modelleri yine nautica gözlüklerinde bulabilirsin.
  • Rahat ve sportif duruşa sahip pantolonlarıyla ihtiyacın olan her biçimde ve renkte duruşunu değiştirecek modelleriyle ön plana çıkmayı başarmıştır.
  • Birbirinden güncel koleksiyonlarıyla, geniş çaplı, dünyada adından söz ettirmeyi başarmış ve en yenilikçi tasarımlara hemen göz atmalısın.
  • Mutlaka sana hitap eden bir ürünü bulmayı başaracaksın. Eğer ne alacağına karar veremiyorsan Nautica’nın özgün tasarımları seni uzun süren kararsızlıklardan kurtaracaktır.

Nautica Çanta Modelleri Nelerdir?

 Nautica çantalar hem kadınlar hem erkekler için tasarlanarak herkese hitap etmeyi başarmış. Özel günlerinde senin için kurtarıcı olacak bir arkadaş olmaya aday. Gel hep birlikte nautica çanta modelleri hakkında fikir edinelim ve bugünkü kombinini hangi modelle tamamlayacağını senin için seçelim.

  • Bilgisayarını koyabileceğin uygun ebatlarda laptop çantalarıyla teknolojik aletlerini güvenle taşıyabilirsin.
  • Günlük kullanım için oldukça uygun tasarımları mevcuttur.
  • El çantası severler için birbirinden şık tasarıma sahip el çantalarına sahiptir.
  • Spor salonu günlerinin kurtarıcısı ve içerisine ihtiyacın olan tüm eşyalarını sığdırabileceğin büyüklükte spor çantaları vardır.
  • Yolculuğa mı çıkıyorsun? O zaman hemen bir bel çantası edinmeye ne dersin? Nautica senin için yolculuklarının favorisi olması için bel çantalarını yine çeşitli modelleriyle kullanıma sunmuştur.
  • Heyecanla beklediğin o deniz tatili için bir plaj çantası edinmeye ne dersin? Nautica plaj çantalarının tasarımlarına bayılacaksın!

 

Tabii ki bu yazımızda da sıklıkla değindiğimiz aradığın her renk, boyut ve özellikte çanta tasarımlarına sahiptir. Pembeden sarıya, sarıdan turuncuya kısacası aradığın tüm canlı renklere sahiptir. Erkeklerin sıklıkla tercih ettiği gri, yeşil, siyah ve lacivert renklere sahip şık ve sportif tasarımlara sahip bu çantalara mutlaka göz atmalısın.

 

Dilersen deniz tatillerinde, dilersen işe giderken kullanabileceğin her model ve büyüklükteki bu özgün çantalarla kombinlerini tamamlayabilir ve şık bir görünüm elde edebilirsin.

Nautica Çanta Fiyatları Üzerine

 Çanta deyince kendisinden sıklıkla söz ettiren, aslında biraz daha incelediğimizde sadece çanta değil modayı her anlamda yakalamayı başaran nautica çanta fiyatları nedir? Tüm çanta modellerini hangi fiyatlara bulabilirsin? Dikkatlice incelediğimiz zaman, örneğin bir omuz çantasını ortalama 500-1000 TL aralığında bulabilirsin.

Bel çanta modelleri ortalama olarak 700 TL’den ilgini çekecek modellerden satışa sunulmaktadır. Seyahatinin en önemli ihtiyacı olan seyahat çantaları da yine aşağı yukarı 600-700 TL aralığında bulabilirsin. Ortalama olarak her kategoriden çantalar, 200 TL’den başlayıp 1000 TL’ye varan fiyatlarla kullanıcının satışına sunulmuştur. Bu fiyat aralıklarında dilediğin tarzı yaratabilir, sen de Nautica sayesinde moda akımlarını rahatlıkla yakalayabilirsin.

Nautica Çanta Çeşitleriyle Nasıl Kombin Yapabilirsin?

Özel bir güne hazırlanıyorsun kombinin tamamlandı ancak nasıl bir çanta kullanacağına karar veremedin. İşe gideceksin acelen var ancak çanta seçiminden dolayı evden çıkamadın. Her gün bu gibi aynı sorunlarla uğraşıyorsan doğru yerdesin.

 

Senin için Nautica çanta çeşitlerini bir araya getirdik ve Nautica çantalarıyla kombinine nasıl uyum ve renk katacağını, kullanım yerlerini tek tek detaylarıyla anlatacağız.

 

  • Çanta çeşitleri deyince aklımıza ilk gelen şey genelde omuz çantası oluyor. Günlük hayatın en yoğun olduğu zamanlarda omuz çantası tasarımı sayesinde rahat bir kullanımıyla en çok tercih sebebi olmaktadır. Aktif bir hayata sahipsen, sürekli hareket ettiğin bir yaşantında sana eşlik edecek içine her şeyi sığdırdığın Nautica tasarımlı omuz çantasıyla kombinini tamamlayabilirsin. Sönük renklerden oluşan bir kombinin var ve sıradanlığı bozmak istiyorsun. O zaman kombinini çok canlı bir sıcak renkle tamamlayabilirsin.
  • İş kombininin tamamlayıcısı olduğunda da akşam yemeğine çıkmadan yanınıza aldığınızda da şıklığını bir üst seviyeye çıkaracak bir Nautica desenli portföy çantayla tarzını yeniden yakalayabilirsin. Kumaş pantolon ve ceketten oluşan kombininin kurtarıcısı olabilir. Bir diğer seçenek de, akşam yemeği için giydiğin şık bir mini ve kısa kollu elbisenin tamamlayıcısı bir parçası yapabilirsin.
  • 90’lı yıllarda moda olmuş ve günümüzde de yeniden moda olmayı başarmış bel çantalarının hayatımızdaki yeri göz ardı edilemez. Bel çantasının pek çok şekilde kullanıldığını artık hepimiz biliyoruz. Özellikle seyahatlerimizin kurtarıcısı olmayı başarmış, bunun yanı sıra arkadaşlarınızla eğlenmeye çıktığın bir gece veya normal buluşmaya gittiğin bir günde de bu çantaları kullanabilirsin. Spor ve şık görünümlü bir kombinini Nautica’nın özgün tasarımlı bel çantasıyla tamamlayabilir veya günlük giyindiğin bir pantolon ve tişörtünle dahi kombinleyebilirsin. Yine capcanlı renklerle bezenmiş bir tasarım kullanmak kombinimizin canlılığını yükseltecektir.
  • Giysi dolabının her parçasına uyumlu model çapraz askılı çantalar olacaktır tahminimizce. İçerisine telefon, cüzdan ve anahtarlık gibi birkaç ihtiyacını içine atıp evden çıktığın durumların çantası olarak nitelendirebiliriz. Arkadaşlarınla buluşmaya çıktığında veya alışverişe çıktığında Nautica çapraz askılı çantaları mutlaka yanında bulundurmak isteyeceksin! Hemen siyah dar paça bir pantolon ve kazak kombinini Nautica çantayla tamamlamaya başlayabilirsin.
  • Binlerce çanta çeşitlerini incelemek ve Nautica tarzını yaratmak çok kolay! Sözünü ettiğimiz tüm çanta çeşitleriyle eçanta alışveriş keyfi fırsatını sen de yaşamalısın. Tercih ettiğin ürünleri eçanta sitesinden kolayca bulabilirsin. Bundan sonra dolabına baştan aşağı yenilik getirecek ürünlerle artık değişim yapmak mümkün!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL