Güncel Manşetler

Nazer Otomotivde Eğitimler Başladı

Çalışanlarına yönelik eğitimlerine önem veren Nazer Otomotiv’de 2018 yılı eğitimleri başladı. ÇALIŞANLAR EĞİTİM ALACAK Bu zamana kadar kurumsal anlamda yaptığı işlerle de adından söz ettiren Nazer Otomotiv, 2018 yılı eğitimlerini..

Nazer Otomotivde Eğitimler Başladı

Çalışanlarına yönelik eğitimlerine önem veren Nazer Otomotiv’de 2018 yılı eğitimleri başladı.

ÇALIŞANLAR EĞİTİM ALACAK

Bu zamana kadar kurumsal anlamda yaptığı işlerle de adından söz ettiren Nazer Otomotiv, 2018 yılı eğitimlerini başlattı. Daha önce de çalışanlarına yönelik farklı konularda eğitimler veren Nazer Otomotiv’de bu yıl etkili iletişim, takım çalışması, stres yönetimi, hedefler, değerler ve vizyon çalışması, motivasyon, müzakere ve ikna gibi konularda eğitimler verilecek.

6 AY SÜRECEK

Uluslararası Koçluk Federasyonu üyesi olan ve 10 yılı aşkın Lider, Yönetici ve Kariyer Koçluğu alanında uzmanlaşan Engin Baran’ın katıldığı eğitimler 6 ay boyunca ayda bir gün olmak üzere gerçekleştirilecek. Nazer Grup bünyesinde bulunan Sigorta, Kiralama, İnşaat ve İkinci El Otomobil bölümlerindeki tüm departman çalışanlarının faydalanacağı eğitimler sonucunda 2019 yılının eğitim planı da belirlenmiş olacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL