Genel Güncel Kültür Sanat Surmanset Yaşam

“Ne kimse çalar kapım” deme

KO-MEK Bayramlaşması yüreklerin bayramı oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, bir eğitim kurumu olmanın yanı sıra,  insani davranış ve hassasiyetleri ile göz doldurmaya devam ediyor. KO-MEK, bu..

“Ne kimse çalar kapım” deme

KO-MEK Bayramlaşması yüreklerin bayramı oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, bir eğitim kurumu olmanın yanı sıra,  insani davranış ve hassasiyetleri ile göz doldurmaya devam ediyor. KO-MEK, bu kapsamda Kurban Bayramı’nda da gidilmeyen, unutulan kapıları açarak, yüreklere adeta taht kuruyor.

VEFANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

KO-MEK yöneticileri her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da geleneği bozmayarak kursiyerlerinin evlerine giderek bayramlaşıyor. Bayram günlerinde kapıları çalınan vatandaşlar karşılarında güler yüzleri ile KO-MEK yöneticilerini buluyor. Ellerinde çikolataları, kahveleri ve kolonyaları ile kursiyerlerini ziyaret eden KO-MEK yöneticileri söz konusu davranışları ile vefanın en güzel örnekleri arasında yer alıyor.  KO-MEK Bayramlaşması Kurban Bayramı süresince devam edilecek. Bu kapsamda 124 hane ziyaret edilecek.

KO-MEK YALNIZ BIRAKMAZ

KO-MEK bayramlaşması Kurban Bayramının ilk günü itibariyle başladı. KO-MEK yöneticileri kimsesiz kursiyerlerinin evlerinin kapısında buluştu. Karşısında KO-MEK yöneticilerini gören kursiyerler ise bu anlamlı davranış karşısında oldukça duygulandı. Bayramda kapısının çalınmasını beklemeyen kursiyerler misafirlerini ağırlamanın mutluluğunu yaşadı. Kursiyerlerinin ellerini öperek bayramlarını kutlayan KO-MEK yöneticileri, kendilerine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun “hayırlı bayramlar” mesajını iletti.

BAYRAMLAR KO-MEK İLE DAHA ANLAMLI

KO-MEK’in her anlamda hayatlarını değiştiren kursiyerler ise özellikle bayramlarda yaşadıkları bu sahiplenmenin kendileri için büyük anlam taşıdığını söyledi. KO-MEK ile kendilerini yalnız hissetmediklerini her zaman bir dost elinin üzerlerinde olduğunu bildiklerini aktaran kursiyerler, “Bu bayramda da kapımızı yine KO-MEK çaldı ve bizi yalnız bırakmadı. Bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan çok mutluyuz. KO-MEK’i hayata geçiren başta Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm yöneticilerimizden Allah razı olsun” dediler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL