Genel Güncel İzmit Manşetler Politika Yaşam

Ne mutlu ki, Türkiye’nin ikinci bir şansı var

DEVA’dan Kılıçdaroğlu’na Tam Destek   DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilâtlar Buluşması ve motivasyon toplantısında, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin açık ara fark ile kazanılacağına olan inanç pekişti, teşkilâtın..

Ne mutlu ki, Türkiye’nin ikinci bir şansı var

DEVA’dan Kılıçdaroğlu’na Tam Destek

 

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilâtlar Buluşması ve motivasyon toplantısında, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin açık ara fark ile kazanılacağına olan inanç pekişti, teşkilâtın önerileri tek tek dinlendi

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığı’nda kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi yurt sathında olduğu gibi, Kocaeli’nde de Millet İttifakı bileşenlerine yoğun katkısını sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen açıklamada yapılan ev ziyaretleri, broşür çalışmaları, kentin merkezi noktalarında açılan stantların yanı sıra sandık başında da gerek partili avukatlar ve gerekse de sandık müşahitleri ile verilen yoğun destek devam edecek denildi.

Kocaeli DEVA Partisi İl Başkanlığı da İl Başkanı Dr. Semih Taşveren’in başkanlığında geniş katılımlı bir teşkilât buluşmasını Wellborn Otel’de gerçekleştirdi. Motivasyon ağırlıklı gerçekleşen buluşmada İl Başkanı Dr. Semih Taşveren’in yanı sıra Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı, Teşkilât Başkanı, İlçe Başkanları, Kurucu İlçe Başkanları ve Partinin Milletvekili Aday Adayları da söz alarak çalışmalar hakkında teşkilâta bilgi verdiler ve ikinci turda seçimin açık ara farkla kazanılması için son bir haftada yapılması gerekenlerle ilgili önerilerini Millet İttifakı’nın diğer bileşenlerine iletilmek üzere sundular.

TÜRKİYE’NİN 2. BİR ŞANSI VAR

Teşkilâtın motivasyonunun oldukça yüksek olduğunun gözlemlendiği toplantıda söz alan alan İl Başkanı Dr. Semih Taşveren, “Seçim bir hafta sonra 0-0’dan yeniden yapılacak. Parti olarak bütün gücümüzle sahada olmaya devam edeceğiz. Ne mutlu ki, Türkiye’nin ikinci bir şansı var.

14 Mayıs’ta sandığa gitmeyen 8 milyondan fazla vatandaşımız, sandığa gidip de geçersiz oy kullanan 1 milyondan fazla vatandaşımız ve Cumhur İttifakı’na verdiği oy’a pişman olan milyonlar; bu seçimin kaderini belirleyecekler.

Sahada görüyoruz ki, Sayın Kılıçdaroğlu 28 Mayıs günü gerçekleştirilecek seçimin açık ara farkla galibi olacaktır. Biz de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye’nin bir an önce girdiği ekonomik, siyasi ve güvenlik buhranından kurtulması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ve inşallah Türkiye’mizi 28 Mayıs akşamı ‘Yeni Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ ile buluşturacağız, seçimi kazanacağız” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL