Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Nedir bu Abdullah Gül alerjisi? Anlamadım ki! | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler Politika

Nedir bu Abdullah Gül alerjisi? Anlamadım ki!

Ahmet Hakan’dan Abdullah Gül tepkisi   Abdullah Gül’e tepkileri köşesine taşıyan Ahmet Hakan, “Nedir bu Abdullah Gül alerjisi? Anlamadım ki!” diye sordu ve şöyle devam etti: “AK Parti’den kim ağzını..

Nedir bu Abdullah Gül alerjisi? Anlamadım ki!

Ahmet Hakan’dan Abdullah Gül tepkisi

 

Abdullah Gül’e tepkileri köşesine taşıyan Ahmet Hakan, “Nedir bu Abdullah Gül alerjisi? Anlamadım ki!” diye sordu ve şöyle devam etti: “AK Parti’den kim ağzını açsa Abdullah Gül’e yükleniyor. İyi de ne demiş Abdullah Gül?”

Abdullah Gül’ün iyi niyetli bir şekilde uyarı yaptığına işaret eden Ahmet Hakan, “Ne var bunda kardeşim? Adam dostça, arkadaşça, kardeşçe, iyi niyetli bir şekilde bir uyarı yapmış. Nedir bu tahammülsüzlük? Nedir bu nezaketsizlik? Nedir bu orantısız tepki? Kaldı ki Abdullah Gül, yaptığı uyarıda… “Ben son KHK’nın 15 Temmuz hain darbesine karşı arkasına bakmadan sokağa çıkıp direnen kahraman vatandaşlarımızı koruma amacıyla çıkarıldığını düşünüyorum” diyerek… KHK’yı çıkaranların amacının iyi niyetli olduğunu da vurgulamış” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL