Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Öğrenciler 'Neşeli Günler'i İzledi | Kocaelide Bugün

Öğrenciler ‘Neşeli Günler’i İzledi

 KOÜ’lü öğrenciler, fuara çeşitli etkinliklerle hazırlanıyor. Bu yıl da KOÜ Umuttepe Kampüsü’nde düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri etkinliğinde öğrenciler, Türk sinemasının en beğenilen filmlerinden biri olan ‘’Neşeli Günler’’i izledi. Açık..

Öğrenciler ‘Neşeli Günler’i İzledi

 KOÜ’lü öğrenciler, fuara çeşitli etkinliklerle hazırlanıyor.

Bu yıl da KOÜ Umuttepe Kampüsü’nde düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri etkinliğinde öğrenciler, Türk sinemasının en beğenilen filmlerinden biri olan ‘’Neşeli Günler’’i izledi. Açık havada unutulmayacak bir organizasyonla üniversitenin antik tiyatro alanında üniversiteli gençlere ücretsiz gazoz ve patlamış mısır ikramı yapıldı.

NEŞELİ GÜNLER’İ İZLEDİLER

Kocaeli Kitap Fuarı öncesinde Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde Kocaeli Üniversitesi Açık Hava Sinema Günleri etkinliği gerçekleştirme geleneği önceki yıl başlamıştı. Etkinlik bu yıl da devam etti. 10. Kocaeli Kitap Fuarı tanıtım etkinlikleri kapsamında yapılan etkinlikte, Türk sinemasının en beğenilen filmleri arasında yer alan,sinema tarihimizin unutulmaz eserleri arasında gösterilen Münir Özkul, Şener Şen, Adile Naşit gibi isimlerin yer aldığı ‘’Neşeli Günler’’in gösterimi yapıldı. Etkinlikte ilk yıl Selvi Boylum Al Yazmalım, geçen yıl ise Hababam Sınıfı Tatilde filmleri gösterilmişti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL