Genel Güncel İzmit Manşetler Sağlık

NRP Eğitimi Tamamlandı

Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) eğitimi 1-4 Mayıs tarihleri arasında SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirildi. NRP Eğitimine çeşitli kamu ve..

NRP Eğitimi Tamamlandı

Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) eğitimi 1-4 Mayıs tarihleri arasında SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

NRP Eğitimine çeşitli kamu ve üniversite hastanelerinden 5 doktor ile 14 yardımcı sağlık personeli katılım sağladı.

Ülkemizin gelişmiş şartlarında daha iyi buluşlar ve projeler çıkarabileceğimizi belirten Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, “Eğitim ömür boyu devam eder. Teknoloji inanılmaz bir hızla gelişiyor, nesil farklılaşıyor, herşey değişiyor. Tabi ki eğitimi de güncellemek gerekiyor. Fiziki ortamlar önemli ama asıl önemli olan içerik. En küçük bir sağlık kuruluşundaki arkadaşımız bile dünyanın en büyük buluşunu gerçekleştirebilir. En değerli olan ve teknolojiyi en çok kullanan hizmet dalı ise sağlıktır. Sağlık olmadan hiçbir şey olmaz. Bizler önce insan diyerek insana yatırım yapmak zorundayız. Çalışanlarımıza ne kadar eğitim verirsek, sağlık ordumuz o kadar güçlü olur. Bu yüzden böylesine güzel bir eğitimi tertipleyen arkadaşlarımıza, eğitimcilerimize ve katılan kursiyerlere teşekkür ediyor, tebriklerimi sunuyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Hemşire Derya Çelik’in kurs sorumlusu olduğu eğitimde Prof. Dr. Ayşe Engin Arısoy, Uz. Dr. İlkay Er, Uz. Dr. Birgül Say, Uz. Dr. Necla Gürbüz Sarıkaş, Uz. Dr. Yasemin Şenel, Hemşire Nihal Güzel ve Ebe Özlem Demirel’de eğitimci olarak görev aldı.

NRP eğitimi sonunda başarılı olan kursiyerlere Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney tarafından sertifikaları takdim edildi. Eğitim toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL