Odalara ziyaret devam ediyor

DEVA Partisi’nden Ziyaretler Sürüyor…   DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve yönetimi ilçe başkanlarıyla birlikte, yeni seçim yapılan Kocaeli Deniz Ticaret Odası’nı ve Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret ettiler..

Odalara ziyaret devam ediyor

DEVA Partisi’nden Ziyaretler Sürüyor…

 

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve yönetimi ilçe başkanlarıyla birlikte, yeni seçim yapılan Kocaeli Deniz Ticaret Odası’nı ve Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret ettiler

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Teşkilâtı, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mavi Yelekli ekipleriyle mahalle mahalle dolaşıp halkın taleplerini dinleyen ve not alarak Genel Merkez’e ve İl Başkanlığı’na ileten DEVA’lılar, diğer yandan da kurumsal ziyaretlerini sürdürüyorlar…

DENİZ TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Kocaeli Deniz Ticaret Odasında yapılan seçimlerde yeniden başkanlığa seçilen Vedat Doğusel ve yönetimini ziyaret eden DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra ziyarete DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt da iştirak etti.

Ziyarette “Seçim başarısından ötürü tebrik ettiklerini” dile getiren İl Başkanı Adem Koç, Başkan Vedat Doğusel’e çalışmalarında başarılar dilediklerini ifade etti.

KÖRFEZ TİCARET ODASI’NA ZİYARET

DEVA Partisi ekibi daha sonra İl Başkanı Adem Koç, İl Yöneticileri ve Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve İlçe yönetiminin de bulunduğu bir heyetle birlikte, Körfez Ticaret Odası’nda yapılan seçimde yeniden başkan seçilen Recep Öztürk ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulundular. Bu ziyarette de Körfez Ticaret Odası’nın şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da başarılı çalışmalarını sürdüreceğine Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağına olan inançlarını ifade ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL