Öğrenciler ile birlikte izlediler

Yavuz Çifti, Öğrenciler ile Birlikte “Kesişme; İyi Ki Varsın Eren” Filmini İzlediler Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Trabzon Maçka’da teröristlerin kurduğu hain pusu sonucu şehit olan Eren Bülbül..

Öğrenciler ile birlikte izlediler

Yavuz Çifti, Öğrenciler ile Birlikte “Kesişme; İyi Ki Varsın Eren” Filmini İzlediler

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Trabzon Maçka’da teröristlerin kurduğu hain pusu sonucu şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam hikayesini konu alan “Kesişme; İyi Ki Varsın Eren” filmini öğrenciler ile birlikte izlediler.

Sinema gösterimi öncesinde öğrencilere açıklamalarda bulunan Vali Seddar Yavuz;” Sevgili öğrenciler son dönemde adeta simge haline gelen şehidimiz Eren Bülbül adına bir sinema filmi çekildi, bu filmi eşim ve sizlerle beraber izleyelim istedik. Bu vatan, şehadete adeta bir gül bahçesine girercesine koşan vatanseverlerin omzunda yükseliyor. Bizim sevdamız; Türkiye Cumhuriyeti, Ay Yıldızlı Al Bayrağımız ve şehitlerimizdir. Şehitlerimiz; bizim her zaman minnet ve şükran duyduğumuz, yüce bir makamın sahipleridir.  Ne mutlu ki; Aziz Türk Milletinin her bir ferdi, bağımsızlığı, bayrağı ve kutsal değerleri için her defasında şehit olmayı, gazi olmayı onurların en büyüğü olarak görmüştür. Bu yüzden de milli duygularımızın pekişmesi, yaşatılması fevkalade önemlidir. İnşallah bu yüzyıl Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Aziz Türk Milletinin asrı olacaktır. Bundan bir şüphe duymuyoruz, biz bu kadar yapabildik, sizler daha iyisini yapacaksınız. Sizleri seviyoruz ve sizlere güveniyoruz.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu’nun eşlik ettiği Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz,  11 Ağustos 2017 tarihinde  Trabzon Maçka’da teröristlerle yapılan çatışma sırasında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ile astsubay Ferhat Gedik’in hikayesinin anlatıldığı filmi 250 lise öğrencisiyle birlikte büyük beğeni ile izlediler.

İzlenen filmin ardından öğrencilerle bir süre sohbet eden, film hakkındaki duygu ve düşüncelerini dinleyen Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, başarı dileklerinde bulundular.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL