Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Bilgievlerinde İzcilik Kulübü açılıyor | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Spor

Bilgievlerinde İzcilik Kulübü açılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Bilgievi öğrencilerinin derslerin yanı sıra, diğer alanlarda da yetişmesi için olanaklarını adeta seferber ediyor. Bu kapsamda Bilgievlerinde şimdi de İzcilik Kulübü..

Bilgievlerinde İzcilik Kulübü açılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Bilgievi öğrencilerinin derslerin yanı sıra, diğer alanlarda da yetişmesi için olanaklarını adeta seferber ediyor. Bu kapsamda Bilgievlerinde şimdi de İzcilik Kulübü açılıyor. Öğrenciler, Kağıtspor işbirliğinde gerçekleştirilecek olan İzcilik Kulübü’nden ücretsiz yararlanacak.

KAYITLAR, BİLGİEVLERİNE

İzcilik Kulübü’ne; 5,6 ve 7. Sınıf öğrencileri katılabilecek. İzcilik Kulübü’ne katılmak isteyen öğrenciler kayıtlarını, bağlı oldukları Bilgievlerine yapacak. Kayıtların tamamlanmasının ardından İzcilik Kulübü’ndeki dersler başlayacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL