Öğrenciler, Vali Aksoy tarafından ödüllendirildi

Öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduğu kitabın anlama seviyesini görmesini sağlamak, kendine güven duygusunu geliştirmek, sosyal ve kültürel alanda okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla 2017-2018 Eğitim Öğretim..

Öğrenciler, Vali Aksoy tarafından ödüllendirildi
Öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduğu kitabın anlama seviyesini görmesini sağlamak, kendine güven duygusunu geliştirmek, sosyal ve kültürel alanda okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı ilimizdeki okullarda öğrenim gören öğrencilerden yaz tatili süresince en çok kitap okuyarak dereceye giren öğrenciler, Vali Hüseyin Aksoy tarafından ödüllendirildi.
Valilik makamında gerçekleşen ödül törenine; İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Vedat Çetin, Çayırova Yapı Kredi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Ceylan, Derince Seka Çocuk Dostları  Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kader Yılmaz, Darıca Toki Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Durdane Yıldız ve yaz tatili süresince en çok kitap okuyarak dereceye giren öğrenciler katıldı.
Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy törende yaptığı konuşmalarında; “Toplum olarak okumak noktasında biraz eksikliğimiz var. Okuma alışkanlığımızı geliştirmemiz gerekiyor. Bu yönüyle de Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürüttüğü bu çalışmayı oldukça önemsiyorum. Çocuklarımızın okuma alışkanlıklarının geliştirilmesi bakımından teşvik edici ve özendirici bir çalışma olmuş. Okumayı biraz daha yaygınlaştırmak; okuduğunu anlama, anladığını ifade edebilme bakımından da önemli. Artık bilgisayar ve diğer dijital ortamlarda biraz daha fazla kaldığımızdan okuma alışkanlıklarımız git gide azalıyor. Bu projede emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Okuyan ve bu noktada başarı elde eden arkadaşlarımızı da kutluyorum.  Sizin yaptığınız çalışmalar diğer arkadaşlarınıza da örnek olacaktır” diyen Sayın Valimiz konuşmalarının ardından yaz tatili süresince en çok kitap okuyarak, dereceye giren öğrencileri tebrik etti ve  ödüllerini verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL