Öğrencilerden Destek Yağıyor

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD)  ile yaptığı protokol ile müşteri hizmetleri merkezlerinde ve Şirket merkezinde mavi kapakların toplanmasını sağlıyor. SEDAŞ toplumsal dayanışma ve çevreye olan..

Öğrencilerden Destek Yağıyor

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD)  ile yaptığı protokol ile müşteri hizmetleri merkezlerinde ve Şirket merkezinde mavi kapakların toplanmasını sağlıyor. SEDAŞ toplumsal dayanışma ve çevreye olan hassasiyetin artmasına, iyiliklerin çoğalmasına, toplumsal duyarlılığın artarak engelliler için engellerin aşılmasına katkı sağlayan, aynı zamanda hammadde yönüyle geri dönüşüme ve enerji tasarrufuna da destek olan bu kampanya için emek veren Gölcük Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu ve anasınıfı öğretmenlerine, okul yöneticilerine ve tek tek kapakların toplanmasında büyük çaba harcayan  ortaokul ve anaokulu öğrencilerine teşekkür ederek mavi kapakları teslim aldı.

SEDAŞ Kocaeli İdari İşler Sorumlusu Yener Tekin kampanyaya emek ve destek veren öğrencilere SEDAŞ’ın ayrı ayrı teşekkür ettiğini bildirdi. Okul yöneticileri ve öğretmenler,  ikinci dönem aynı şekilde bu öğrencilerin gönüllü olarak mavi kapakları toplamaya devam edeceklerini belirterek, “çevre hassasiyeti ile toplumsal duyarlılığın, yardımseverliğin öğrencilerde daha çok pekişecek olmasına seviniyor,  bundan mutluluk ve onur duyuyoruz. SEDAŞ’ın bu tür kampanyalar yapıyor olmasına ve yakından ilgilenmesine de teşekkür ediyoruz” dediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL