Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Öğrencilere ayakkabı ve kıyafet yardımı | Kocaelide Bugün

Öğrencilere ayakkabı ve kıyafet yardımı

GEBZE KAYMAKAMLIĞINCA KIYAFET YARDIMI YAPILDI. Gebze İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca ilçemizde öğrenim gören ve ailelerinin maddi imkanları yeterli olmayan öğrencilere ayakkabı ve kıyafet yardımında bulunuldu.         İlçe..

Öğrencilere ayakkabı ve kıyafet yardımı

GEBZE KAYMAKAMLIĞINCA KIYAFET YARDIMI YAPILDI.

Gebze İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca ilçemizde öğrenim gören ve ailelerinin maddi imkanları yeterli olmayan öğrencilere ayakkabı ve kıyafet yardımında bulunuldu.
        İlçe Kaymakamı Mustafa Güler’in talimatı ile ilçedeki okullarda öğrenci olan ve ailelerinin maddi imkanları yeterli olmayan öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edildi. İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı imkanları ile temin edilen ayakkabı ve kıyafetler tespit edilen öğrencilere dağıtılmak üzere paketler halinde öğrencilerin eğitim gördüğü okul müdürlüklerine dağıtılmak üzere teslim edildi.
       Kaymakam Mustafa Güler,Gebze’de öğrenim gören ve maddi imkanları yeterli olmayan çocuklarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasından dolayı mutlu olduklarını, Devletimizin hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağını ekonomik yoksunluk çeken herkese sahip çıktığını ve bundan böyle de Vakıf imkanlarının yoksul vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasında seferber edileceğini ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL