Öğrencileri yalnız bırakmadılar

İzmit Belediyesi LGS’ye giren öğrencileri yalnız bırakmadı İlçedeki tüm okullarda stant kurarak su, kek ve meyve suyu ikram eden İzmit Belediyesi, LGS sınavına girecek öğrencileri ve velilerini yalnız bırakmadı. İzmit Belediyesi..

Öğrencileri yalnız bırakmadılar

İzmit Belediyesi LGS’ye giren öğrencileri yalnız bırakmadı

İlçedeki tüm okullarda stant kurarak su, kek ve meyve suyu ikram eden İzmit Belediyesi, LGS sınavına girecek öğrencileri ve velilerini yalnız bırakmadı. İzmit Belediyesi tasarrufa dikkat çekmek için de ailelere su tasarrufu kartuşu hediye etti

Pandemi nedeniyle zorlu süreçlerden geçen ve sınav stresiyle baş etmek durumunda kalan öğrencilerin yanında olmak adına İzmit’in tüm okullarında stant açarak ikramda bulunan İzmit Belediyesi hem lise adaylarını, hem de ailelerini yalnız bırakmadı. Kazanmak istediği liseye geçebilmek için ter döken öğrencilerin bir nebze de olsa sınav heyecanını azaltmak adına sabahın erken saatlerinde görevleri başında olan İzmit Belediyesi çalışanları; su, kek, meyve suyu ve kolonya ikramında bulundu.

TASARRUFA DİKKAT ÇEKİLDİ

Okulların giriş kapısında sınava girecek öğrencileri heyecanla bekleyen İzmit Belediyesi ekipleri, sınav öncesi ve sonrası stantlarında durarak öğrencilere ikramda bulundu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet adına da başarılar diledi. Öğrencilerin ailelerine su tasarrufu kartuşu da hediye eden İzmit Belediyesi, aile bütçesine katkı, azalan su rezervlerini korumak ve kuraklığı önleyerek yüzde 30’a varan su tasarrufunu sağlamak adına farkındalık oluşturdu. Kendisi de eğitimci olan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun da LGS boyunca okulları ziyaret ederek öğrencilere moral verdi.

TÜM OKULLARDA STANT KURULDU

İzmit’in her okulunda stantlarını kurarak bölge bölge tüm kente dağılan İzmit Belediyesi ekipleri; 28 Haziran Ortaokulu, 29 Ekim Ortaokulu, 30 Ağustos Ortaokulu, 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, 7. Boru Ortaokulu, 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, Akmeşe Ortaokulu, Alikahya Fatih Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Bayraktar Ortaokulu, Çubuklu Osmaniye Ortaokulu, Edebali Ortaokulu, Fahreddin Paşa Ortaokulu, Farabi Ortaokulu, Fatih İmam Hatip Ortaokulu, Fatma Seher Ortaokulu, Ford Otosan Ortaokulu, Hacı Bektaş Veli Ortaokulu, Hakkaniye Ortaokulu, İnkılap Ortaokulu, İzmit Ortaokulu, Kazım Karabekir Ortaokulu, Kılıçarslan Ortaokulu, Kocatepe Ortaokulu, Mehmet Akif Ortaokulu, ;Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu, Mimar Sinan Ortaokulu, Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulu, Nuh Çimento İmam Hatip Ortaokulu, Solaklar Ortaokulu, Şehit Alper Al Ortaokulu, Şehit Öğretmen Erkan Aydın Ortaokulu, Şehit Selçuk Gökdağ Ortaokulu, Şehit Ümit Balkan Ortaokulu, Türk Pirelli Ortaokulu, Ulubatlı Hasan Ortaokulu, Ulusal Egemenlik Ortaokulu, Yahya Kaptan Ortaokulu, Yenimahalle Ortaokulu, ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel K.Y.Ö.D Ortaokulu, Özel Atafen Ortaokulu, Özel Bilgi Küpü Ortaokulu, Özel Cebir Ortaokulu, Özel İzmit Beşsekiz Ortaokulu, Özel Kocaeli Bilnet Ortaokulu, Özel Kocaeli Doğa Ortaokulu, Özel Kocaeli Güneş Ortaokulu, Özel Murat Yıldırım Koleji Ortaokulu, Özel Seymen Ortaokulu, Özel Yahya Kaptan Koleji Ortaokulu, İbni Sina Anadolu İmam Hatip Lisesi, İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi, İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yunus Emre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Mesut Barış Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde sabahın erken saatlerinden sınav çıkışına dek öğrencilerin yolunu gözledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL