Öğretmenler Vali Aksoy’u Ziyaret Etti

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve  beraberinde  Derince Alparslan Ortaokul Öğretmeni Yusuf Bakar,   Karatepe İlkokul Öğretmeni Harun Özdemir, Kocaeli Fen Lisesi Öğretmeni Devrim..

Öğretmenler Vali Aksoy’u Ziyaret Etti
24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve  beraberinde  Derince Alparslan Ortaokul Öğretmeni Yusuf Bakar,   Karatepe İlkokul Öğretmeni Harun Özdemir, Kocaeli Fen Lisesi Öğretmeni Devrim Bakal ve  Körfez İGSAŞ Ortaokul Öğretmeni Nigar Toy, Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundular.
İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, 24 Kasım Öğretmenler günü haftası münasebetiyle her branşı temsilen bir öğretmenle ziyarette bulunduklarını belirterek, kabullerinden dolayı teşekkür etti.
Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında ise; “Sizlerin şahsında tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyoruz. Öğretmenlerimiz bizim için önemli. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin yetişmesinde emeği olan öğretmenlerimizin çalışmalarını daima takdirler karşılıyoruz. Bu yönüyle öğretmenlerimize minnet borçluyuz. Hepimizi yetiştiren öğretmenlerimizdir. Bu anlamda bizden sonraki kuşaklara da yine öğretmenlerimiz aynı heyecanla aynı duygularla eğitim çalışmalarına devam edecek. Bu anlamda öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz.” diyen Vali, öğretmenlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek,  başarılar diledi.
Konuşmalarının ardından Vali Aksoy, tüm öğretmenlerin Öğretmenler gününü kutlayarak, öğretmenlerimize günün anısına hediye  verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL