Okul hizmet masası devrede

İzmit Belediyesi’nden okullara hijyen paketi desteği  İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü yeni eğitim ve öğretim dönemine yüz yüze eğitimle başlayan 138 okula temizlik ve dezenfektan malzemesi dağıttı İzmit Belediyesi Sosyal..

Okul hizmet masası devrede

İzmit Belediyesi’nden okullara hijyen paketi desteği

 İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü yeni eğitim ve öğretim dönemine yüz yüze eğitimle başlayan 138 okula temizlik ve dezenfektan malzemesi dağıttı

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü pandemi tedbirleri sebebiyle eğitim faaliyetlerine ara veren okulların yeni eğitim-öğretim dönemlerine yüz yüze başlaması kararının ardından harekete geçti. İzmit Belediyesi çocukların temiz ve sağlıklı alanlarda eğitim alabilmesi amacıyla İzmit ilçe sınırları içeresinde bulunan okullara içinde çamaşır suyu, dezenfektan, sıvı sabun ve yüzey temizleyici bulunan hijyen paketi teslim ediyor.

138 OKULA DESTEK VERİLDİ

İzmit Belediyesi dağıtımlarda ilçe sınırları içerisindeki toplam 138 okul, ilkokul, ortaokul ve liseye temizlik malzemeleri teslim etti. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde ve kırsal bölgelerde bulunan okullara belirlenen program dâhilinde minimum 40-50 kilogram aralığındaki temizlik ürünlerini dağıttı.

PANDEMİNİN BAŞINDAN BERİ

Çalışmalara dair açıklamalarda bulunan İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci şu ifadeleri kullandı; “Pandeminin başlangıcından itibaren eğitim alanında neler yapabiliriz diye başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet önderliğinde çalışmalar yapıyoruz. Uzaktan eğitim ilk başladığında hemen internet desteği, kırtasiye desteği ve tabletlerle çocukların uzaktan eğitime ulaşabilmesine yönelik çalışmalar gerçekleştirdik.

OKUL HİZMET MASASI DEVREDE

Bu yıl yüz yüze eğitimin başlayacağını öğrenmemizle birlikte hemen okullarımızın çocuklar için nasıl hazırlanabileceği yönünde okul hizmet masalarımızı talep eden okullarımıza gönderdik. Okulların basit tamirat, tadilat, bakım işlerini hallettik. Bununla kalmadık. Okulların yüz yüze eğitime başlamasıyla birlikte kırtasiye desteklerine tekrar başladık. Okullara giyim desteği sağladık.

4 KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ

Çocukların eğitim hakkının temel hak olduğunu düşünüyoruz. Bu çerçevede fırsat eşitliğini önemseyerek hem kırsalda hem merkezde bulunan toplam 138 tane okulumuza 4 kalem üründen oluşan temizlik malzemelerinin dağıtımını gerçekleştirdik. Okullarımıza dezenfektan, yüzey temizleyicisi, el sabunu ve çamaşır suyu dağıttık.

BAŞARILI VE SAĞLIKLI EĞİTİM YILI

İlçemizde bulunan ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 138 devlet okulumuza 3075 litre sıvı sabun, 3075 litre yüzey temizleyicisi, 2050 litre çamaşır suyu ve 2050 litre dezenfektan dağıtımı yaptık. Bununla birlikte 2 bin 393 çocuğumuza kırtasiye ve giyim desteği sağladık. Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet yüz yüze eğitimin önemini bizlere her defasında iletiyor. Bundan sonraki süreçte de çocuklarımızın sağlıklı ve başarılı bir şekilde eğitim almaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başarılı ve sağlıklı bir eğitim yılı diliyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL