“Okullarımızı Ailelerimizin Tercihine Göre Açıyoruz”

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bakanlar Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. ‘Ailelerimizin Tercihine Göre Okullarımızı Eğitim Öğretime Açıyoruz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salgının başladığı günden bu yana ilk,..

“Okullarımızı Ailelerimizin Tercihine Göre Açıyoruz”

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bakanlar Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

‘Ailelerimizin Tercihine Göre Okullarımızı Eğitim Öğretime Açıyoruz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salgının başladığı günden bu yana ilk, orta ve yüksek eğitim kademelerinde uzaktan eğitim sistemimizi en iyi şekilde idame ettirdik. Yeni dönemde eğitim öğretime salgın şartlarını da dikkate alarak hem yüzyüze eğitimi hem de uzaktan eğitimi birlikte  gerçekleştireceğimiz bir sistemle devam edeceğiz. Ailelerin tercihine göre, okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimizden başlayarak okullarımızı eğitim öğretime açıyoruz.

Burası çok önemli, ailelerin tercihine göre okul öncesi ve ilkokul 1’nci sınıf öğrencilerinden başlayarak okullarımız eğitim öğretime açıyoruz. Bu uygulama saygının seyrine göre şehirlerimize göre farklılık gösterebilecektir.

Bu uygulama salgının seyrine göre şehirlerimizde farklılık gösterebilecektir. Özellikle üretimde gerçekten güçlü altyapsı, yetişmiş insan gücü, sürekli gelişen teknolojiyle Türkiye’nin önünde yepyeni bir dönemin açıldığına inanıyoruz.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL