Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Önce gönülleri inşa ettik, sonra yatırımlara başladık | Kocaelide Bugün

Önce gönülleri inşa ettik, sonra yatırımlara başladık

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçedeki yetim, öksüz çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Çiftçi, “ Göreve geldiğimizde önce gönülleri inşa ettik, sonra şehrimizin ihtiyacı olan yatırımlara başladık” dedi. Gönül..

Önce gönülleri inşa ettik, sonra yatırımlara başladık

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçedeki yetim, öksüz çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Çiftçi, “ Göreve geldiğimizde önce gönülleri inşa ettik, sonra şehrimizin ihtiyacı olan yatırımlara başladık” dedi.

Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, göreve geldiği ilk günden bugüne sahip çıktığı ilçedeki yetim ve öksüz çocuklar ve aileleriyle birlikte yemekte bir araya geldi. Başkan Çiftçi, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda yetim ve öksüz çocukların masalarını tek tek gezerek çocuklarla sohbet etti.

ÖNEMLİ OLAN GÖNÜLLER İNŞA ETMEK

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, programda bir konuşma gerçekleştirdi. Çiftçi, “Biliyoruz ki asıl önemli olan binalar değil gönüller inşa etmek. Göreve geldiğimiz ilk gün bunu vazife edinerek önce gönülleri inşa ettik, sonra şehrimizin ihtiyacı olan yatırımlara başladık. Yavrularımız bize emanet. Emanete en güzel şekilde sahip çıkmak, sizlerle birlikte yol yürümek ve iyi günde de kötü günde de her zaman birlikte olmak vazifemiz. Beşikten Eşiğe Yetim Projemizi meclisten geçirdik, kalıcı hale getirdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Çocukların doyasıya eğlendiği program renkli görüntülere sahne oldu. Gecede maskotlar çocuklarla oyunlar oynayıp onları eğlendirirken, nefes kesen gösterisi büyük beğeni toplayan Canbaz Mithat şovu ilgiyle izlendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL