Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Önce kitap seti, sonra nikâh defteri

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hafta sonu davetli olduğu nikâhlarda genç çiftlere kitap okumanın önemine dikkat çekmek ve 5-13 Mayıs tarihleri arasında yapılacak 10. Kocaeli Kitap Fuarı nedeniyle kitap seti..

Önce kitap seti, sonra nikâh defteri

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hafta sonu davetli olduğu nikâhlarda genç çiftlere kitap okumanın önemine dikkat çekmek ve 5-13 Mayıs tarihleri arasında yapılacak 10. Kocaeli Kitap Fuarı nedeniyle kitap seti hediye etti. Bilge Şehir Kocaeli Yemekleri, Mutlu Evlilik Psikoloji, Sevmek Bu Kadar Güzelken, Yetiştiren Anne Baba ve Çocuk Eğitimi isimlerinden oluşan kitap setini çiftlere takdim eden Başkan Karaosmanoğlu, nikâha gelen davetlileri ve tüm Kocaelilileri 10. Kocaeli Kitap fuarına davet etti.

“GENÇLERE MUTLULUKLAR DİLEDİ”

Bu yıl 10’uncusu yapılacak Kitap Fuarı öncesi kitap okumanın yaşama katacağı katkıların ve değeri vurgulamak için bu hafta sonunda yapılan Büşra-Fatih, Onur-Ayşetül Kübra, ve Önder-Leyla çiftlerinin davetine katılarak kitap seti hediye eden Karaosmanoğlu, gençlere mutluluklar da diledi. Öte yandan Hereke Nikah salonunda yapılan Önder-Leyla Yalçınkaya çiftinin nikahına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ta katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL