“Öncelikli olarak esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunlarını dinleyeceğiz”

CHP Kocaeli her ilçede salgın yaralarını saracak   CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve yönetimi normalleşme adımıyla saha çalışmalarını planladı. CHP Kocaeli, salgın sürecinin yaralarını sarmak için ilçe ilçe..

“Öncelikli olarak esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunlarını dinleyeceğiz”

CHP Kocaeli her ilçede salgın yaralarını saracak

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve yönetimi normalleşme adımıyla saha çalışmalarını planladı. CHP Kocaeli, salgın sürecinin yaralarını sarmak için ilçe ilçe ziyaretlere başlıyor

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve yönetimi, koronavirüs sürecinin normalleşme adımıyla ikinci kez haftalık il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Sosyal mesafe kurallarına uyularak ve salgın tedbirleri alınarak partinin il binasında düzenlenen toplantının gündeminde pandemi sürecinin beraberinde getirdiği halkı büyük ölçüde etkileyen ekonomik ve sosyal sorunların çözüm çalışmaları yer aldı.

HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından hazırlanarak il örgütlerine iletilen çözüm uygulamaları kapsamında program çerçevesini yönetime aktaran CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Bu süreç halkımızı sadece sağlık yönünden değil hem ekonomik, hem psikolojik hem sosyal anlamda olumsuz yönde etkiledi. Bizler genel merkezimizle koordineli bir şekilde doğru adımlar ve doğru planlamayla bu süreçte her zaman halkımızın yanında olduk” dedi.

 

İLÇE İLÇE ESNAF ZİYARETLERİ

Normalleşme adımıyla halka yansıyan buhranın nasıl daha kolay bir şekilde atlatılabileceği konusunda genel merkezin hazırladığı çalışmaları aktaran Başkan Yıldızlı, “Kocaeli üretimin, sanayinin başkenti. Pandemi sürecinde halkımız çok fazla yara aldı. Ancak bu yaraları birlikte sarmak için saha çalışmalarımızı normalleşme adımıyla hızlandıracağız. Öncelikli olarak tüm ilçelerimizdeki esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunlarını dinleyecek ve çözüm noktasında ortak akılla hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL