Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Onlar başımızın tacıdırlar" | Kocaelide Bugün

“Onlar başımızın tacıdırlar”

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’dan 10 Mayıs Anneler Günü Mesajı   “Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri..

“Onlar başımızın tacıdırlar”

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’dan 10 Mayıs Anneler Günü Mesajı

 

“Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar. Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler.

Koşulsuz sevgi ve sorumluluklarının karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir.  Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakarlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır.

Unutulmamalıdır ki kadınların toplumsal yaşamda erkeklerle eşit temsil edildiği, ekonomik özgürlüklerini elde ettiği, tüm karar süreçlerinde etkin olarak yer aldığı bir toplum çağdaşlığın vazgeçilmez koşuludur.

Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de dediği gibi “Dünyada her güzel şey kadının eseridir.” Türk kadınının sanattan kültüre, ekonomiden spora, yönetimde, siyasette ve karar verme odaklarında daha fazla yer alması, demokrasimizi güçlendirecek, ülkenin gelişme sürecini hızlandıracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle çağdaş uygarlık yolunda Atatürk ilke ve inkılâplarını kendisine rehber edinen, Cumhuriyetimizin temeline harç koyan eli öpülesi kadınlarımız başta olmak üzere, tüm annelerin, yüreği annelik hisleriyle dolu tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL