Oruç’tan Türkiye şampiyonu Bartu Çalışkan’a ziyaret

Gelecek Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emel Oruç 93 mma + grappling Türkiye şampiyonu Bartu Çalışkan’ı ziyaret etti. Ziyaretle ilgili olarak Oruç’un açıklaması; “Karma dövüş sanatları 93 mma + grappling Türkiye..

Oruç’tan Türkiye şampiyonu Bartu Çalışkan’a ziyaret

Gelecek Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emel Oruç 93 mma + grappling Türkiye şampiyonu Bartu Çalışkan’ı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak Oruç’un açıklaması;

“Karma dövüş sanatları 93 mma + grappling Türkiye şampiyonu Bartu Çalışkan kardeşimizi ziyaret ettik. Kartepemizin gururu Bartu’muzu tebrik ettik. Genç kardeşimiz disiplinli çalışması ile hakkettiği başarıyı kazanması bizleri çok mutlu etti. Ailesinin gururu Bartu’muzu dünya şampiyonu olarak görmek istiyoruz ona sonuna kadar güveniyoruz.

Bugün sadece kendisinin ve ailesinin imkanları    ile buralara geldiğini en iyi bilenlerdeniz. Gurur kaynağımız kardeşimize başarılar diliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağını göklerde dalgalandıracağına gönülden inanıyoruz. Gençlerimizin uluslararası  başarısı bizlerin gururu başarısıdır. Devletimizin başarılı gençlerimizin arkasında olmasını diliyoruz..

Bartu kardeşimizi ziyaretimizde şanlı bayrağımızı takdim ettik. Ailesini tebrik ettik başarılarının devamını diliyoruz. Her zaman yanındayız Kartepemizin gururu Bartu Çalışkan kardeşim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL