‘Örümcek Adam’ İzmit’te maske dağıttı

İzmit Belediyesinden Örümcek Adamlı maske farkındalık etkinliği   İzmit Belediyesinin düzenlediği Covid-19 farkındalık etkinliğinde, Örümcek Adam, “Maske hayat kurtarır” diyerek İzmit sokaklarında maske dağıttı   Antalya’da animatörlük yapan ve 3..

‘Örümcek Adam’ İzmit’te maske dağıttı

İzmit Belediyesinden Örümcek Adamlı maske farkındalık etkinliği

 

İzmit Belediyesinin düzenlediği Covid-19 farkındalık etkinliğinde, Örümcek Adam, “Maske hayat kurtarır” diyerek İzmit sokaklarında maske dağıttı

 

Antalya’da animatörlük yapan ve 3 yaşındaki Kuzey Çevikel’in doğum günü için İzmit’e gelen “Örümcek Adam” kostümlü Burak Soylu, İzmit Belediyesi ile ortak hareket ederek koronavirüs farkındalığına imza attı. Örümcek Adam vatandaşların ilginç bakışları arasında maskesi olmayanlara maske dağıtarak koronavirüs salgını için alınacak tedbirlere dikkat çekti. Örümcek Adam’ın İzmit’in sokak ve caddelerinde maske dağıtmasına ise en çok çocuklar sevindi.

 

MASKE TAKMAK ZORUNDAYIZ

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan animatör Burak Soylu, “Buraya Kuzey kardeşimin doğum günü için geldim. Fakat İzmit’te sosyal farkındalık ve salgına dikkat çekmek amaçlı İzmit’te maske dağıtmak istedim. Güzel bir sosyal mesaj vermek istedim. Türkiye ve Dünya olarak sıkıntılı günler geçiriyoruz. Tedbiri elden bırakmayıp maske takmak zorundayız. Mahallenizin dost canlısı Örümcek Adam’dan sevgiler” ifadelerinde bulundu.

 

İZMİT BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

 

Çocuğuyla parkta oynarken Örümcek Adam ile karşılaşan ve duygularını ifade eden Murat Hacıoğlu ise, “Her gün sokakta Örümcek Adam görmüyoruz. Oğlum Ali Ege’yi parka getirdim. Bir an Örümcek Adamı görünce çok mutlu oldu, çok sevindi. Sağ olsun maske takmayanlara maske dağıttı, yine iyiliğini gösterdi.  Hem Örümcek Adam Burak kardeşimize hem de İzmit Belediyesine katkısından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL