Güncel Manşetler

Oyun gruplarına periyodik bakım yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Kocaeli genelinde hasar gören oyun parkları ve spor ekipmanlarında periyodik olarak bakım ve onarım yapıyor. Bu kapsamda Kasım ayında 216..

Oyun gruplarına periyodik bakım yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Kocaeli genelinde hasar gören oyun parkları ve spor ekipmanlarında periyodik olarak bakım ve onarım yapıyor. Bu kapsamda Kasım ayında 216 çocuk gurubu ve 103 adet spor aleti yeni görünümüne kavuştu.

KENT GENELİNDE

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların her ortamda spor yapabilmeleri ve çocukların oyun oynamalarını sağlamak için kente dört bir yanına oyun parkları ve spor ekipmanları kazandırıyor. Zamanla tahribat gören ekipmanlar da periyodik olarak da tadilatları yapılıyor. Çalışmalar vatandaşların memnuniyetini kazanıyor.

216 ÇOCUK OYUN GRUBUNDA TAMİRAT

Büyükşehir Belediyesi bu kapsamdakKent genelinde bulunan 60 sorumluluk alanında 216 çocuk gurubu ve 103 adet spor aletinde tamirat ve bakım çalışması gerçekleştirildi.  Çalışmalarda oyun gruplarında bulunan aksaklıklar giderilirken kırık ekipmanlar tamir edilerek yeni görünümlerine kavuştu.

HER AY DÜZENLİ BAKIM

Çalışmalar her ay düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Kontrol edilen park ve bahçelerde aksaklıklar ekiplere bildiriliyor. Keşif çalışmasının ardından bütün aksaklıklar tek tek gideriliyor. Yapılan çalışmaların ardından çocuk parkları ve fitness alanları eksiksiz olarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL