Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Özçelik ve Uçar Çayırova’yı Konuştu! | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Özçelik ve Uçar Çayırova’yı Konuştu!

Saadet Partisi Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Uçar ve Zeki Özçelik bugün düzenlenen basın toplantısında Çayırova gündemini değerlendirdiler. İl Başkanı Nurettin Çelik ve İlçe Başkanı Yusuf Aksu’nun yer aldığı toplantıda..

Özçelik ve Uçar Çayırova’yı Konuştu!

Saadet Partisi Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Uçar ve Zeki Özçelik bugün düzenlenen basın toplantısında Çayırova gündemini değerlendirdiler.

İl Başkanı Nurettin Çelik ve İlçe Başkanı Yusuf Aksu’nun yer aldığı toplantıda konuşan Uçar ve Özçelik Çayırova’nın sorunlarının çözümsüzlüğe götürüldüğünü belirttiler.

ÖZÇELİK: DENETLEMEMİZE İZİN VERMİYORLAR

İktidar partisi ve Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin Çayırova’da yaptığı çalışmaları yetersiz bulduğunu dile getiren Zeki Özçelik: “Çayırova Belediyesi sadece iki kalem arsa satışından 39 Milyon TL kazanç elde etti yani şuana kadar yaptıkları yatırımlara eş değer bir mali kaynak peki diğer satılan arazi ve gelirler ne oludu? Bu konuda kimsenin bilgisi yok. Çünkü bizleri komisyonlara almıyorlar, halkımızın bize verdiği denetleme yetkisini Sayın Başkan Demirci elimizden aldı ve komik bir gerekçe sundu bizlere” şeklinde konuştu.

“HALK GELSİN VE MECLİSİN HALİNİ GÖRSÜN”

Belediye Meclis toplantılarına da Çayırova halkını davet eden Özçelik: “Halkımız gelsin ve Çayırova Belediye Meclisinde ki lakaytlığı basitliği görsünler. Hiç birşeyden haberi olmayan bir belediye başkanı ve yönetimi meclis yönetiyor Çayırova’da. Sorduğumuz sorulara doğru düzgün cevap bile veremeyen Başkan Şevki Demirci’ye soruyoruz bugüne kadar meclis toplantılarında Çayırova’nın geleceğini ilgilendiren hangi kararı almışlar? Meclis Üyesi arkadaşlara soruyoruz vicdanınız ne diyor diye kafalarını öne eğiyor veya cama çeviriyorlar” dedi.

“FETÖ İLE MÜCADELE DİYORSUN ARSA TAKAS EDİYORSUN”

Saadet Partisi Meclis Üyesi Zeki Özçelik son olarak “FETÖ ile mücadele diyorlar başka bir şey yok.–FETÖ’den yurt dışına kaçan bir insanın arsası ile Belediyemizin arsasını takas ediyorsun sonra FETO ile mücadele diye ortada dolaşıyorsun. Bu samimi değil, Milli Görüş bu durumu tasvip etmez halkımızın da tasvip etmeyeceğine eminim” dedi.

UÇAR: “KENT PARK MI ÖNEMLİ HASTANE  VE MEYDAN MI?”

Özçelik’in ardından söz alan bir diğer Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uçar ise yaşanan sorun ve sıkıntıların bu yönetim ile bitmeyeceğini belirtti. Uçar: “Ortada gerçek bir yatırım yok. Halkımıza soruyorum Başkan Demirci’nin işletmesinin karşısında yer alan kent park mı daha önemli bir projeydi, yoksa devlet hastanesi yada kent meydanı mı? Şuan kent park yükseliyor ama 15 Temmuz’da halkın toplanacağı bir meydan yoktu Karakol’un önünde toplandı halk” şeklinde konuştu.

“TÜM UYARILARIMIZA RAĞMEN SATTILAR, TAKAS ETTİLER”

Uçar, “Yerel yönetimlerle ilgili olarak meclisi takip edenler görüyor, mecliste yeterince söz alamıyoruz. 3 yılda komisyonlarda yer alıyorduk ancak şimdi alınmadık. Bizlerden ve Çayırova halkından neyi saklıyorsunuz? Biz bugüne kadar tüm meclis kayıtlarında sabit olmakla birlikte halkın faydasına olan her türlü yatırıma destek verdik. Fakat Çayırova’nın zararına olacağını düşündüğümüz her konuyu da eleştirmekten çekinmedik. Örneğin Çayırova Kaymakamlık arazisinin takası vardı. En sonunda tüm karşı çıkmalarımıza rağmen bu yeri takas ettiler. Burada bir kamu zararı olduğunu belirttik. Ancak tüm söylemlerimize rağmen bu yer takas edildi” dedi.

“BAŞKAN NAMUS ŞEREF SÖZÜ VERDİ AMA…”

Öte yandan şahsa özel imar çıkarıldığını belirten Uçar: “Normal vatandaşa 1 yılda çıkan imar bazı insanlara bir ayda çıkıyor. Kişiye özel uygulama yapılıyor Belediye’de. Şu bir gerçek ki Çayırova Belediyesi denetimden uzak bir belediye. Sorduğumuz hiçbir soruya cevap vermiyorlar. Belediye başkanı ve yönetimi sanki kendi şirketlerini yönetiyorlar gibi davranıyor. Öte yandan Emek ve İnönü Mahallesi’nde 7 yıldır mağdur olan insanlarımız var. Sorunu çözmek adına namus şeref sözü veren Başkan Demirci konuyu bir türlü neticelendiremedi” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL