Özel Çocuklardan Özel Program

Gebze Kaymakamı  Mustafa Güler, Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Otizm Farkındalık Günü  münasebetiyle Gebze Yumrukaya Özel Uygulama Merkezinde gerçekleşen programa katıldı. Programda..

Özel Çocuklardan Özel Program

Gebze Kaymakamı  Mustafa Güler, Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Otizm Farkındalık Günü  münasebetiyle Gebze Yumrukaya Özel Uygulama Merkezinde gerçekleşen programa katıldı. Programda Yumrukaya Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi öğrencileri spor aktiviteleri gerçekleştirdi.

Programda konuşma yapan Kaymakam Güler ” Bugün otizmli çocuklarımız için buradayız.  Bizler her zaman otizmin farkındayız. Otizmli çocuklar için hepimiz üzerimize düşen görevi yapmalıyız. gönüllerimiz her zaman onlara açık olacak.

Özel çocuklarımız için devletimizin tüm imkanlarını sonuna kadar kullanacağız. Bu çocuklar her şeyin en iyisini hak ediyor. Yine bu bölgede otistik çocuklarımız için bir okul yapmak için bir çalışmamamız var. İnşallah onu da hayata geçirirsek karşılanamayan talebi karşılar duruma geliriz” dedi.

ÖZEL ÇOCUKLARDAN ÖZEL SERGİ

Yumrukaya Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’nin özel çocukları düzenledikleri özel gösterilerini protokol üyelerine sergiledi. Kaymakam Güler ve Başkan Köşker’de özel çocukların folklor ekibine dahil olarak onlarla birlikte halay çekti. Özel çocukların kendi el becerileri ile yaptıkları resim sergisini gezen Güler ve Köşker programın sonunda özel çocuklarla birlikte yüzlerce rengarenk balonu gök yüzüne bıraktı. Programda çocuklar için özel gösteriler ve ikramlar da bulunuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL