Özsoy: ’94 Ruhu, Adil Düzen Ruhu Bu salondadır’

Saadet Gölcük’te Çoşkulu Kongre Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Yönetimi Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda 6. Olağan kongresini  gerçekleştirdi. Kongreye; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, İl Başkanı Av. Zafer..

Özsoy: ’94 Ruhu, Adil Düzen Ruhu Bu salondadır’

Saadet Gölcük’te Çoşkulu Kongre

Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Yönetimi Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda 6. Olağan kongresini  gerçekleştirdi. Kongreye; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, İl Başkanı Av. Zafer Mutlu, SP İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy ve yönetimi, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP İl Yöneticisi İsmet İşeri, CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz, İYİ Parti İl Yöneticisi Çetin Kocatürk, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yöneticileri, DEVA Partisi İlçe Başkanı Ersen Bilir, SP İlçe Başkanları, Gölcük Belediyesi Meclis Üyeleri, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Muhtarlar, SP Gölcük İlçe Delegeleri ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

Özsoy, ’94 Ruhu Adil Düzen Ruhu Burada , Bu salondadır!’

Mustafa Özsoy yaptı. Özsoy, ‘ Bizler 40 yıl önce ne söylüyorsak bugün de onları söylüyoruz. Erbakan hocamızın söylediklerinin ne kadar haklı olduğu bugün bir kez daha ortaya çıkmıştır. Saadet Partililer herkesle oturabilen, herkesle konuşabilen bir anlayışa sahiptir. Saadet Partisi kamplaşmaya, kutuplaşmaya karşı olan biz partidir. Mezhep, din, parti, dil, ırk gözetmeden çalışan bir partiyiz. Bu ruh 94 ruhudur. Bu ruh adil düzen ruhudur. Bu ruh Merhum Genel Başkanımızın bize bıraktığı ruhtur. Bizler yolumuza hiç durmadan devam edeceğiz. Allah’ın izniyle Gölcük’ümüzü Milli Görüş’ün başkenti yapacağız. Halkımıza şunu sesleniyorum. İnsana değer veren bir anlayışla Gölcük’te çalışacağız. Halkımızın her zaman yanında olacağız. Bizden olsun ya da olmasın ayrıştırmasını asla yapmayacağız. Allah’ın izniyle bizler farkımızı bir kez daha tescil edeceğiz.. Bizler hocamızdan aldığımız hırsla Gölcük’te çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizden olsun, olmasın herkesi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Halkımız bizden bir ses bekliyor. Bizler bu sese cevap vermek için gayret göstermeye söz veriyoruz. Bütün zorluklara göğüs gererek çalışmalarını sürdüren tüm Dava büyüklerime teşekkür ediyorum.

Mutlu, ‘Bizim gözümüzün biri yapacağımız işi en iyi şekilde yapmaya diğeri de mesuliyetimize bakar’

Saadet Partisi  Kocaeli İl Başkanı Av. Zafer Mutlu, ‘Saadet Partisi olarak yolumuz emin adımlarla devam ediyoruz. Bir dava partisiyiz. Bizim bir inancımız var. O yüzden böyle bir salonlarda kongre yapabilmek her baba yiğidin hakkı değildir. Biz aldığımızı oy oranına bakmayız. Bu millet için daha iyisini hak ettiğine dair bir inancımız var. Bizim gözümüzün biri yapacağımız işi en iyi şekilde yapmaya diğeri de mesuliyetimize bakar. O yüzden geçmiş Saadet Partililier bugünkü Milli Görüşçülerdir. Ne zaman iş başına geldiğinde bir anda o ülkede o il de o ilçede bereket fışkırdığına şahit oluyoruz. Biz bu milletin malına göz dikmeyen bu milletin huzurunu sağlamak isteyen bir partidir. Saadet Partisi ülkemizde barışı yeniden inşa etmeye geliyor. Kucaklaşmanın adresidir Milli Görüş.

Mutlu, ‘Kutuplaşmaktan düşmanlaşmaktan haz alan bir iktidar var’

Şimdi Muhalefet Partisi lideri helalleşelim diyor. Gelin geçmişteki sıkıntıları unutalım diyor. Biz hatalarımızdan ders aldık diyor. Biz elimizi uzattık sizde karşılık verin diyor. Bir Müslüman şahsına yakışacak davranış nedir? Bu ele karşılık verilir mi verilmez mi? Ancak bugünkü iktidar sahipleri uzatılan bu eli şiddetle reddediyor. Çünkü kutuplaşmaktan düşmanlaşmaktan haz alan bir iktidar var. Başörtüsü söylemleri bugünkü iktidarın yegane söylemidir. Bunu elinden aldığınızda ortada iktidar diye bir şey kalmaz. Ama biz şunu çok iyi biliyoruz ki Türkiye’nin geleceği bu kardeşlik havasındadır. Millet olarak topyekun olarak milletin kaynaklarıyla en güzel çalışmaları ortaya koymak seferberliğini başlatmaktır. Kaybedecek olan ancak sizin siyasi düşünceleriniz, tuzaklarıdır. Mustafa Özsoy kardeşimiz başkanlığın hayırlı olsun.

Arıkan, ‘Türkiye’de gelinen noktada algı gerçeğin üzerini örtmüş durumda.’

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, ‘Şu anda Cumhuriyet dönemimizi en badireli döneminden geçiyoruz. İş bizlere ve teşkilatlarımıza düşüyor. Türkiye’de gelinen noktada algı gerçeğin üzerini örtmüş durumda. Onlar için nasıl göründüğümüz konusunda algı operasyonu yapıyorlar. Bize bir elbise biçiyorlar. Milli Görüş şöyledir Milli Görüş böyledir. Biz algı siyasetine karşıyız. Türkiye’deki problemler ve bu problemlerin çözümünü insanlara anlatmak bizim siyasi düşüncemiz. Eğer biz bunları yapmazsak Türkiye algı operasyonunda kayıp gidecektir. Bizim Gölcük’te 118 bin insanınıza ulaşmamız gerekmektedir. Teşkilatlardaki çalışmanın en büyük meyvesi üye kayıtlarının artması. Allah razı olsun Genel Başkanımızı gündem belirliyor. Genel Merkezimiz Türkiye’deki bütün gündemle ilgili canhıraş şekilde çalışmalar sürdürüyor. Merhum Genel Başkanımızın dediği gibi Toprak ayağımızın altından kayıyor. Türkiye’nin Milli Görüş gömleğine çok acil ihtiyacı var. Ülkemiz ve Dünya yeniden şekilleniyor. Olan bitene kayıtsız kaldığımız takdirde gündemin önüne geleni götürdüğüne şahit oluyoruz. Ben Saadet Partisi Gölcük İlçe Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Kongreye tek başkan adayı olarak katılan Mustafa Özsoy, partililerin oy birliği ile başkanlığa seçilmiş oldu.

Başkan Mustafa Özsoy’un yönetim kurulu asil listesinde;

 

Abdullah Bayır, Abdullah Eminoğlu, Enes Alaca, Halil Özbay, Hasan Akdaş, Hüseyin Özbay, Hüseyin Tapanoğlu, İbrahim Akgündüz, Mehmet Emin Özçelik, Muhittin Andiç, Murat Öner, Mücahit Kaya, Sait Tekinok, Zeki Adıgüzel bulunurken yedek listesinde Abdullah Karakaş, Ahmet Özcan, Ali Hikmet Coşar, Bünyamin Erol, Furkan Tuncer, İbrahim Madenci, İsmail Zengin, Mahmut Boğuş, Mehmet Eraydın, Mehmet Ergün, Mustafa Değer, Salih Eraydın, Selahattin Sarıyıldız, Şakir Akyer ve Yakup Bozkurt bulunuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL