Öztürk’ten ‘Milli İstihdam Seferberliği’ daveti

Körfez Ticaret Odası SGK ve İŞKUR personel istihdam teşvikleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Milli İstihdam seferberliğine destek olduklarını vurgulayan KTO Başkanı Recep Öztürk “ Tüm işverenlerimizin Milli İstihdam Seferberliği ’ne..

Öztürk’ten ‘Milli İstihdam Seferberliği’ daveti

Körfez Ticaret Odası SGK ve İŞKUR personel istihdam teşvikleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Milli İstihdam seferberliğine destek olduklarını vurgulayan KTO Başkanı Recep Öztürk “ Tüm işverenlerimizin Milli İstihdam Seferberliği ’ne katkı sağlamasını bekliyoruz” dedi. GENİŞ KATILIM Körfez Ticaret Odası Cemalettin Fidancı Meclis Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ferit Kır başta olmak üzere pek çok işveren ve işveren temsilcisi katıldı.

İSTİHDAM DESTEKLERİ ANLATILDI

İŞKUR ve SGK uzmanları tarafından katılımcılarla sigorta teşviki, yarım çalışma ödeneği, ilave istihdam sigorta teşviki, işbaşı eğitim programı, işe ilk adım projesi, mesleki eğitim kursları ve MEGİP Projesi ile ilgili detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu.

 ÖZTÜRK ‘’KALICI İSTİHDAM SAĞLANMALI

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Öztürk’’ Gerçekleştireceğimiz toplantımızın desteklerin ve teşviklerin önce bilinmesi ve bu doğrultuda geleceğe dönük bunlardan yararlanılması anlamında çok faydalı olacağına inanıyoruz. En önemli bilinmesi gereken konunun ise bu desteklerle alınan işçilerin sürdürülebilir bir şekilde kalıcı istihdama dönüşmesiyle istihdam yüklerinin de devletin sırtından kalkacak olması olduğunu düşünüyoruz.

MİLLİ İSTİHDAMA DESTEĞİMİZ TAM

Milli istihdam seferberliğine dikkat çeken Öztürk “İstihdam ile ilgili önemli adımlar atan devletimiz ve sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde başlatılan milli istihdam seferberliği ‘ne Körfez Ticaret Odası olarak desteğimizin tam olduğunu, tüm işverenlerimizin Milli İstihdam Seferberliği’ne katkısını beklediğimizi dile getiriyor, bu amaç doğrultusunda insanımız, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı sonuçlar doğurmasını yüce Allah’tan niyaz ediyoruz’’ dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL