Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Pamukkale Belediyesi Hankido ile Korunacak | Kocaelide Bugün
Genel Manşetler Spor Surmanset

Pamukkale Belediyesi Hankido ile Korunacak

Genel merkezi Kocaeli Gebze’de bulunan Türkiye Hankido Federasyonu’nun Türkiye genelinde kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik yakın dövüş eğitimi ve uygulama seminerleri aralıksız olarak devam ediyor. Uzakdoğu sporları uzmanı ve eski..

Pamukkale Belediyesi Hankido ile Korunacak

Genel merkezi Kocaeli Gebze’de bulunan Türkiye Hankido Federasyonu’nun Türkiye genelinde kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik yakın dövüş eğitimi ve uygulama seminerleri aralıksız olarak devam ediyor.

Uzakdoğu sporları uzmanı ve eski milli sporcu Osman Karamercimek ’in genel başkanlığını yaptığı Hankido Federasyonu ile Pamukkale Belediyesi arasında önceki gün yapılan protokol ile gerçekleşecek Yakın Dövüş Eğitim ve Uygulama Semineri 16-17 Ağustos tarihlerinde Pamukkale Belediyesi Aktepe Kültür merkezinde gerçekleşecek. Seminerde Pamukkale Belediyesi’nde görev yapan güvenlik personeline Federasyon Başkanı Osman Karamercimek tarafından Kore Milli Savunma Sanatı Hankido nun yakın dövüş teknikleri uygulamalı olarak gösterilecek. Karamercimek, seminere katılacak belediye personeline kesici, delici ve ateşli kişilere karşı savunma etkisiz hale getirme teknikleri hakkında bilgi verecek.

Aynı zamanda Hankido Federasyonu delegesi olan Pamukkale Belediyesi Fen işleri Müdürü Cengiz Akçam’ın girişimleri ile Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki nin turizm cenneti Pamukkale’de görev yapan güvenlik görevlilerine yönelik eğitim seminerini onaylamasının ardından Hankido Federasyonu Başkanı Osman Karamercimek uygulamalı seminer için pazartesi günü Denizli’ye gidecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL