“Partimin neferi olarak katkı sunmaktan asla vazgeçmeyeceğim”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı’dan teşekkür mesajı:   “Hepinize görev sürem boyunca destekleriniz için çok teşekkürler.CHP 5.olağan kongremizde Çayırova İlçe Başkanlığına aday olmayacağımı daha önceden açıklamıştım. Siyaset CHP’ de bir..

“Partimin neferi olarak katkı sunmaktan asla vazgeçmeyeceğim”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı’dan teşekkür mesajı:

 

“Hepinize görev sürem boyunca destekleriniz için çok teşekkürler.CHP 5.olağan kongremizde Çayırova İlçe Başkanlığına aday olmayacağımı daha önceden açıklamıştım.

Siyaset CHP’ de bir yaşam biçimidir. İlke işidir. Emek işidir. Partim menfaatleri doğrultusunda yönetim kurulumla karar almaya çalıştık ve aldık. Aldığımız ve aldığım kararlardan asla bir pişmanlığım yok doğru olduğuna inandığımız için alınmıştır.

CHP İlçe Başkanı eleştiriye açık olmalı ve eleştirilmeli bu çok normal fakat partisinin kurumsal birliğini değil de küçük hesaplar yapanlar eleştirmeden önce aynaya baksınlar.

Parti için yarışta farklı düşünebiliriz.  Yönetimlerin yanlış yaptığını da düşünebilirsiniz, Küsmek bir çözüm değildir.Herkes bulunduğu yerde kalıp, mücadeleye parti içinde devam etmeli.

ASLA Katılmadığım ve katılmayacağım bir olgu dur ki küskünler. CHP Kitlesel ve İdeolojik bir parti ise ki öyle  İdeolojisine küsen birine enerjinizi harcamayın  yine küser.

İnsan kazanmakla o insanların arsızlığına katlanmak farklı bir olgu bunları bir birinden ayırmasanız sonuç alamasınız.

Bu emekçi örgütün içinde arkadaşlarının omzuna basarak bir yerlere gelen, kendi ikbali için partiyi kullanmaya kalkanlar makam hırsı içinde olanlar  bilsinler ki CHP ‘li olmak zaten bir makam sahipliğidir. Makamlar gelip geçici yerlerdir. Fakat makamın ağırlığını taşımak  o koltuktan güç almakla değil o koltuğa güç vermekle olur.

Mücadelemiz bizim olandan çok,bizim olmayan olmalı.

İlçe Başkanı bizim arkadaşlarımızdan biri olacak. Fakat genelde ve yerel de iktidar bizim olmadıktan sonra bu çok da anlamlı değil.

Gün hep birlikte yeniden bir iktidar yürüyüşü başlatma günüdür. Çok değerli Cumhuriyet Halk Partisi aileme tavsiyemdir. geçmişte yaşanan tüm olumsuzlukları, kırgınlıkları daha da önemlisi küçük hesapları bir kenara koyarak tümümüzü birlikte davranmaya çağırıyorum.

Bu Partiye her ne suretle katkı sunmuş emek vermiş ve emek veren yoldaşlar.  EMEGİNİZE SAGLIK

Görev sürem boyunca   bizlere destek olan ve inancını yitirmeyen tüm dostlarıma, Çayırova ilçe yönetimine ve yol arkadaşlarıma. yoldaşlarıma  ,Milletvekillerime, Kocaeli İl  ve ilçe örgütüne, STK Başkan ve yönetimlerine, basın mensuplarına  teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle CHP  saflarında partimin neferi olarak katkı sunmaktan asla vazgeçmeyeceğimi bir kez daha belirterek.

Saygı ve sevgilerimi Sunarım”

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL