Güncel Manşetler

Personel Eğitimleri Devam Ediyor

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Hizmet İçi Eğitimler kapsamında KO-MEK ve Bilgievleri personeline mevzuat, kişisel gelişim, mesleki ve teknik konularda eğitim verildi. Eğitim..

Personel Eğitimleri Devam Ediyor

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Hizmet İçi Eğitimler kapsamında KO-MEK ve Bilgievleri personeline mevzuat, kişisel gelişim, mesleki ve teknik konularda eğitim verildi. Eğitim seminerleri kapsamında öğretim görevlisi Mustafa Öztürk, uzman Pdr. Adem Kalebaşı, sosyolog Dilara Güneş, eğitmenler Sibel Çağatay ve Leyla Eken, Büyükşehir personeline yönelik bilgi paylaşımında bulundu.

ÖĞRETİCİLERE EĞİTİM

KO-MEK ve Bilgievleri öğreticilerine yönelik verilen eğitim kapsamında Öğrenme Hakkındaki Yaygın Yanılgılar, Neden Öğrenemiyoruz, Yetişkin Eğitimde Temel Sorunlar, Eğitimde Yetişkinin Özellikleri, Androgoji-Pedogoji Farkları, Yetişkin Öğrenmede Anlatım Dinamikleri, Eğitmen Yetkinlikleri gibi konular anlatıldı.

HİJYEN EĞİTİMİ

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen hizmet eğitimi kapsamında KO-MEK ve Bilgievleri hizmetlilerine hijyen ve temizlik konusunda eğitim verildi. Gerçekleştirilen bu eğitimlerle ilgili kurumların hijyen ve temizlik acısından daha da geliştirilmesi hedefleniyor.

 BAYRAM: ÖĞRENDİKLERİNİZİ HAYATA GEÇİRMELİSİNİZ

Eğitimin açılış konuşmasını yapan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram, eğitim hedeflerinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonu, misyonu, stratejik hedefleri ve yapılan eğitim ihtiyaç analizleri doğrultusunda belirlendiğini ve katılımcılara öğrendiklerini hayata geçirmelerini, bu çerçevede gerçekleştirildiğini aktardı. Yetişkin eğitiminin hayırlı olmasını dileyen Bayram,  amaçlarının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli halkına en mükemmel hizmeti verebilmek olduğunu söyledi.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada hizmet içi eğitimlerin belediye personeline yönelik mevzuat, kişisel gelişim, mesleki ve teknik alanlarda devam edeceği belirtildi. Eğitim konularının ihtiyaç duyulan ve yapılan eğitim ihtiyaç analizleri doğrultusunda hazırlandığı vurgulandı. Yılsonuna kadar; Zabıtanın Görev ve Yetkileri, İletişim Becerileri, Protokol ve Nezaket Kuralları, Pozitif Düşünce ve Stres Yönetimi, Erişilebilirlik Eğitimi, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Eğitimi, İşbaşı Eğitimi,  Kadın Sağlığı, Personel Oryantasyon Eğitimi, Kabahatler Kanunu konulu hizmet içi eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL