Pişmaniye şenliği renkli görüntülerle başladı

PİŞMANİYE ŞENLİĞİ KOÜ’DE RENKLİ BAŞLADI İzmit Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Pişmaniye Şenliği coşkulu başladı. Bu sene ilk defa Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde başlatılan etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Şehrin marka tatlısı..

Pişmaniye şenliği renkli görüntülerle başladı

PİŞMANİYE ŞENLİĞİ KOÜ’DE RENKLİ BAŞLADI

İzmit Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Pişmaniye Şenliği coşkulu başladı. Bu sene ilk defa Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde başlatılan etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

Şehrin marka tatlısı olan pişmaniyeyi yurt içinde ve yurt dışında daha tanınır hale getirmek ve İzmit esnafının daha fazla kazanmasını sağlamak amacıyla organize edilen şenlik,  Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü içerisinde düzenlenen etkinliklerle başladı. Üniversiteyi şehir merkezine indirmek ve ülkenin dört bir yanından gelen öğrencileri pişmaniye ile buluşturmak amacıyla Kocaeli Üniversitesi’nde başlatılan etkinliklere öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.

ÖĞRENCİLER KIYASIYA YARIŞTI

Birbirinden özel ve renkli etkinliklerin gerçekleştirildiği organizasyon, 41 Bando Ekibi’nin gösterisiyle başladı.  Ardından gerçekleştirilen pişmaniye çekimi de renkli görüntülere sahne olurken,  öğrencilerin etkinliğe ilgisi de yoğun oldu.   Eğlencenin en üst seviyeye ulaştığı pişmaniye yeme yarışmasında da öğrenciler birbirleriyle kıyasıya yarıştı.  5 çift halinde katılımın sağlandığı yarışmada üniversite öğrencileri Mert Onar ve Hasan Yetmiş en hızlı pişmaniye yeme yarışmasının galibi oldu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL