Darıca Genel Güncel Manşetler Surmanset

Polis Teşkilatımızın Yanındayız

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak,  polislerimizin ülkemizin bütünlüğü ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için fedakarca mücadele ettiğine vurgu yaparak tüm polis..

Polis Teşkilatımızın Yanındayız

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak,  polislerimizin ülkemizin bütünlüğü ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için fedakarca mücadele ettiğine vurgu yaparak tüm polis teşkilatı üyelerini tebrik etti.

Başkan Karabacak mesajında  “Büyük fedakarlıklar ile görevini ifa eden Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Bugüne kadar vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. 10 Nisan 1845’te kurulan Polis Teşkilatımız toplumsal barış ve huzurun sağlanmasında önemli oynamaktadır. Zaman zaman zor şartlar altında kendi can güvenliklerini tehlikeye atarak yılmadan mücadelelerini sürdüren ve ülkemizdeki huzur ortamının sağlanmasında rol oynayan Polis Teşkilatımıza çok şey borçluyuz.

Başta ilçemizde  görev yapan emniyet mensubu arkadaşlarımız olmak üzere tüm polis teşkilatı üyelerimizi tebrik eder, bu güne kadar görev başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet , gazilerimize acil şifalar diler, en içten dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunarım.” diyerek Polis Haftası’nı kutladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL