Polisan, Kültür ve Spor Salonu Açıldı

Polisan Holding tarafından Eğitime %100 Destek Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Polisan Eğitim, Kültür ve Spor Salonunun açılış töreni gerçekleştirildi. Törene; Vali Hüseyin Aksoy,Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Yardımcısı Dursun..

Polisan, Kültür ve Spor Salonu Açıldı
Polisan Holding tarafından Eğitime %100 Destek Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Polisan Eğitim, Kültür ve Spor Salonunun açılış töreni gerçekleştirildi.
Törene; Vali Hüseyin Aksoy,Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis, daire müdürleri, spor kulüplerinin başkanları, dernek ve siyasi parti temsilcileri, sporcular ile öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören Polisan İlköğretim Okulu halk oyunları ekibinin Van yöresi folklor gösterileri ile devam etti.
Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy ise konuşmalarında; “Bu salonun diğer salonlara göre farklı özellikleri de var. Projelendirilirken sadece bir spor salonu olarak değil, birçok etkinliğin yapılabileceği bölümleri barındıran bir bina olarak organize edildi. Bugün bir çok alanda farklı etkinliklerin yapılabileceği bir kültür merkezine kavuşmuş olduk. Bu tesisin tamamlanarak bu noktaya gelmesinde Polisan Holdingin Kurucu Başkanı rahmetli Necmettin Bitlis’in çok özel gayretleri var. Kocaeli valiliğine atandıktan sonra birçok kez ziyaretime geldi. Gerek bu spor tesisi ile ilgili, gerekse yapılması düşünülen başka çalışmalar ile ilgili temaslarımız oldu. Yaşına rağmen iş heyecanı, işini takip etme hırsı oldukça üst noktada ve herkesin takdir edebileceği bir konumda olan biriydi.  Ondan bu bayrağı devralan oğlu Mehmet Emin Bitlis Bey, değerli ailesi ve yönetim kurulu üyelerinin bu tür hayır hizmetlerine devam edeceklerine olan inancımız tam.” dedi.
Vali Hüseyin Aksoy, Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis’e teşekkür ederek, plaket verdi. Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis ise Vali Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.
Dilovası İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü sporcularının tekvando, boks ve güreş gösterilerinin ardından Karizma Show’un basketbol gösterisi büyük beğeni topladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak kullanımına sunulan Polisan Eğitim, Kültür ve Spor Salonu 5 bin 130 metrekarelik alan üzerinde kurulmuş, 3 katlı tesiste; voleybol, hentbol, futsal, basketbol sahası, masa tenisi, antrenman alanı, kamera ve reji odası, hakem odası, eğitmen odası, fitness salonu, bayanlar için step aerobik salonu, tekvando ve boks salonu, halk oyunları salonu, müzik eğitim salonu, bilgisayar eğitim sınıfı, okuma yazma kursu, el sanatları dikiş kursu hizmet verecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL