Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Ramazan ayının hayırlar getirmesini dilerim” | Kocaelide Bugün

“Ramazan ayının hayırlar getirmesini dilerim”

DEVA Çayırova’dan Ramazan Ayı Mesajı  DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç yaklaşan Ramazan ayı ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı: DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç 13 Nisan..

“Ramazan ayının hayırlar getirmesini dilerim”

DEVA Çayırova’dan Ramazan Ayı Mesajı 

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç yaklaşan Ramazan ayı ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı:

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç 13 Nisan Salı günü başlayacak olan Ramazan ayı ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklama da Başkan Saraç şu ifadelere yer verdi.

Mübarek 3 ayların sonuncusu Ramazan-ı Şerif ayı 13 Nisan Salı günü başlıyor. Başı rahmet ortası mağfiret sonu kurtuluş olan Ramazan ayı hepimize mübarek olsun. İnsanlığın kurtuluş reçetesi; Kuran- Kerimin indiriliş gecesi olan Kadir Gecesi’ni de Miladi takvime göre 8 Mayıs Cumartesi günü idrak edeceğiz.

Ülkemiz ve bölgemiz pandemi ve ekonomik kriz sebebiyle çok ağır ve zor bir dönemden geçiyor. Özellikle ekonomik kriz daha da derinleşerek her vatandaşımızın hayatını derinden sarsıyor. Son yıllar da iyice gerginleşen siyasetin; ötekileştiren, kutuplaştıran ayrıştıran nobran dilinin , kriz ve pandemi gibi  olumsuzlukların ;  bu mübarek ayın ve Kadir gecesi’nin  hürmetine son bulmasını temenni ediyorum.

Bu vesileyle  mübarek Ramazan ayının bölgemize, ilimize, Ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL